Bu sisteme 2K yakışır. Çift monitörüm var birisi 2K IPS 144hz diğeri 1080 75hz. 2K’ye alıştıktan sonra 1080e bakınca pikselleri sayıyorum nasıl kullanmışım bunu yıllarca diye.
Samsung Odyssey G5 27" LC27G55TQBUXUF (C27G55T) Monitör C27G55TQBU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo Legion R25f-30 Monitör 67B8GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Odssey i o fiyattan almayacağım tabii ki fakat iki monitörde bu
240hz de fps oyunları için mükemmel olmuyor mu 1080 ile 1440p arasında o kadar görüntü farkı var mı bana yok dediler ama sizin fikrinizide almak isterim
Samsung neden o kadar pahalı? Hem de VA panel kötü yani. https://amzn.eu/d/5uKnJjV Kendi monitörüm bu IPS panel olduğu için tercih ettim. Bunu alabilirsin veya IPS panel olan başka muadil bir monitör.
Samsung neden o kadar pahalı? Hem de VA panel kötü yani. Amazon.com.tr Kendi monitörüm bu IPS panel olduğu için tercih ettim. Bunu alabilirsin veya IPS panel olan başka muadil bir monitör.