Merhaba 2K 165Hz TN panel monitör önerileriniz varsa çok mutlu olurum. Bütçe 4000-8000 ama monitörler hakkında çok bir bilgim olmadığı için az vermiş olabilirim 10000'i geçmesin yeter. Görsellik benim için önemli renk konusunda kötü olmazsa sevinirim. Monitörde rekabetçi ve/veya hikayeli oyunlar oynayacağım. Şu monitör görsel açıdan iyi/bu kötü vs. seçenek sunarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
2K bir monitörün TN panel olması saçma olur, grafik için 2K IPS daha mantıklı. Sanırım rekabetçi oyunlar için TN panel daha önde olduğundan tercih etmişsin. Ağırlıklı olarak FPS oyuncusu musun yoksa hikaye mi? FPS isen Full HD 240 Hz civarı monitör, hikaye isen 2K IPS 144-165 Hz monitör alman daha mantıklı bence.
2K bir monitörün TN panel olması saçma olur, grafik için 2K IPS daha mantıklı. Sanırım rekabetçi oyunlar için TN panel daha önde olduğundan tercih etmişsin. Ağırlıklı olarak FPS oyuncusu musun yoksa hikaye mi? FPS isen Full HD 240 Hz civarı monitör, hikaye isen 2K IPS 144-165 Hz monitör alman daha mantıklı bence.
Daha önce hiç güzel bir PC deneyimim olmadığı için bilemiyorum. Paralarından dolayı hikayeli oyunları az oynarım diye tahmin ediyorum. Ama oynamak istediğim çok güzel yapımlarda var. God of War, RDR2, the Shadow of the Tomb Raider, Sea of Thieves gibi.
Daha önce hiç güzel bir PC deneyimim olmadığı için bilemiyorum. Paralarından dolayı hikayeli oyunları az oynarım diye tahmin ediyorum. Ama oynamak istediğim çok güzel yapımlarda var. God of War, RDR2, the Shadow of the Tomb Raider, Sea of Thieves gibi.
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Su monitore bakin. Cok iyi bir goruntu kalitesi var. Rica ederim.