Arkadaşlar konu varken ben de benzer bir şey sormak istiyorum. Ben de monitör alacağım ve 4k düşünüyorum. 4k 60Hz monitörler ile 4k 144Hz monitörler arasında inanılmaz fiyat farkları var. 4k 60Hz olan bir monitör 1080p ve 2k'da 60Hz mi oluyor? Bu detay bilgiyi vermiyorlar ya da ben bulamıyorum.
Evet. Monitörün desteklediği Hz 60 ise üstünü çözünürlük düşürerek alamazsın. O zaman 144Hz monitörleri çözünürlüğü düşürünce 240Hz olurdu. Senin düşüncen bu. Böyle bir şey mümkün değil. Anca monitöre yazılım (üçüncü şahıs program ile) OC yapar Hz'yi arttırırsın o da monitörü yakar mı, bozar mı bilemem.
Her teknolojik urun bozulabilir, kronik sorunlu bir urun almak ayri bir sey tabii. Attigim monitorun kronik bir sorunu yok, kalite bakimindan da bir sorunu yok. Genelleme yapmayi birakin. Monitor "25. ay gelsin de hadi bozulayim." diyor sanki
Her teknolojik ürün bozulabilir, kronik sorunlu bir ürün almak ayri bir şey tabii. Attigim monitorun kronik bir sorunu yok, kalite bakimindan da bir sorunu yok. Genelleme yapmayi birakin. Monitor "25. ay gelsin de hadi bozulayim." diyor sanki
Kronik sorunu yok. Isik sizmasi ve olu piksel icin bir sey diyemem tabii, cunku bunlar 10 tane G272QPF alsan 10'unda da farkli cikabilecek sonuclardir.
Kronik sorunu yok. Isik sizmasi ve olu piksel icin bir sey diyemem tabii, cunku bunlar 10 tane G272QPF alsan 10'unda da farkli cikabilecek sonuclardir.
Kronik sorunu yok. Isik sizmasi ve olu piksel icin bir şey diyemem tabii, cunku bunlar 10 tane G272qpf alsan 10'unda da farkli cikabilecek sonuclardir.
Hocam yanlış bilgi veriyorsunuz MSI'ın ürettiği tüm 2020 sonrası cihazlarda üst seriler hariç hepsi garanti bittikten sonra yaklaşık 1 ay da bozuluyor bunları çalıştığım teknik servisten topladığım bilgi birikimi ile söylüyorum.