2K 165 Hz vs 2K 240 Hz mi?

Mr.Alp

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci el ekstra 4 bin daha verip 2K 165 Hz yerine 2K 240 Hz almak mantıklı mı FPS oyunları oynuyorum ama alan arkadaşlar farkı anlamadım diyor 240 Hz almaya gerek var mı 4 bin daha verip?

Pro. Esporcuyum benim için her Hz önemli ve aradaki farkı hissediyorum diyorsan al. Harici gereksiz bence.

Arkadaşlar ikinci el ekstra 4 bin daha verip 2K 165 Hz yerine 2K 240 Hz almak mantıklı mı FPS oyunları oynuyorum ama alan arkadaşlar farkı anlamadım diyor 240 Hz almaya gerek var mı 4 bin daha verip?
Hocam sahsen 165 ile 180 fps bile yeri gelince farkedebiliyor. Butce varsa tabii 240hz daha mantikli olacaktir.

Arada fiyat farkı çok fazla yoksa 2K 240HZ olanı tercih etmek daha mantıklı.

Asla değecek bir fark değil. Ben esporcuyum gözlerim robot gibi hassastır dersen verilir.

Hiç gerek yok o kadar fiyat farkına. Zaten normal bir oyuncunun aradaki farkı çok hissedebileceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…