2K 165 Hz vs 4K 60 Hz

fbsk11

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 3080 ekran kartım var.

Birçok oyun 2K'da 100 ve bazıları 200 küsur FPS verebiliyor. 4K da ise oyununa göre değişmekle beraber ortalama 60 FPS alıyorum diyebilirim.

Sizce 32 inç veya 27 inç 2K ama hızlı bir monitör mü tercih etmeliyim, yoksa 4K ama 60 Hz mi? Valorant ve CS için halihazırda FHD 270 Hz bir monitör kullanıyorum. 2. monitörü sadece film ve hikayeli oyunlar için düşünüyorum.

Siz olsanız ne yapardınız? Bütçenizi 10 bin TL olarak düşünüp yardımcı olursanız sevinirim.

IPS ve VA olarak bir ayrımım olmayacak alacağım monitörde, hangisi şartlara uyarsa onu alacağım.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Valorant ve CS için monitörünüz varken 2K yüksek Hz gereksiz geldi. 4K oynamanın tadı bir başkadır.

Sadece film içinse 4k, oyun içinde kullanacaksız 2k. İkisi içindeyse 2k.

Zaten Valorant ve CS için monitörünüz varken 2K yüksek Hz gereksiz geldi. 4K oynamanın tadı bir başkadır.
ben de bu tarafa yakınım, zaten 4k da günümüz oyunlarının çoğu 40-70 arası fps veriyor. Zaten eğer 4k tercih etmek istiyosan bu beklentilerin olmalı diye düşünüyorum ama 2k yüksek fps diyen arkadaşlar da baya var.

Hocam hikayeli oyunlar için 60Hz zaten yeterli bir değer. Ekran kartınız da 60Hz'yi 4K da çok rahat yakalayabilecek bir kart. Hiç monitörünüz olmasaydı 2K 165Hz tavsiye ederdim ama 270Hz monitör var zaten. Sizin yerinizde olsam tercihim kesinlikle 4K olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…