Daha çok hikayeli ama bazen rekabetçi de oynuyorum. Panel kalitesi ve ışık sızmasına çok önem veriyorum.Fiyatlarını hak eden monitörler değil ikisi de. Kullanım amacınız nedir? Daha çok hikayeli oyun mu rekabetçi mi?
G65B çok bilmiyorum ama asusun bu modelini canlı gördüm renkleri pek memnun etmediSamsung g65B veya buna bakabilirsiniz.
G65B alın geçin. En mantıklı model sizin için.Daha çok hikayeli ama bazen rekabetçi de oynuyorum. Panel kalitesi ve ışık sızmasına çok önem veriyorum.
Renk sizin için önemliyse. 32inçDaha çok hikayeli ama bazen rekabetçi de oynuyorum. Panel kalitesi ve ışık sızmasına çok önem veriyorum.
G65B çok bilmiyorum ama asusun bu modelini canlı gördüm renkleri pek memnun etmedi
Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum curved istemiyorum ama yinede birkaç incelemesine bakacağım bunun.G65B alın geçin. En mantıklı model sizin için.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung eğitim indirinden faydalabiliyorsanız 11.200'e iniyor orada.
Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum Curved istemiyorum ama yine de birkaç incelemesine bakacağım bunun.
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz değer mi fiyatına
Rakiplerine göre renk gamutu ve kontrast değeri geride.Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum curved istemiyorum ama yinede birkaç incelemesine bakacağım bunun.
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz değer mi fiyatına