2K 180Hz IPS monitör önerisi

Selamlar. Yarın monitor alacağım ama çok boğuldum. 2-3 haftadır araştırıyorum ve sonunda şu sonuca vardım;

Philips 27M2N5500 veya Asus XG27ACS.

Fakat Philips'in satıcısı tek ve hakkında kötü yorumlar var. Ölü pikselli gitmiş iade almıyorlar vs vs.
Ayrıca arkadaşımdaki Lenovo R27QE modelini denedim. Fiyatına göre hoşuma gitti. Ama satıcısı sadece web. Yarın gidip Vatan Bilgisayar' dan XG27ACS alıp yerinde ölü piksel testi yaptırabilirim.

Bütçem 12k

Selamlar. Yarın monitor alacağım ama çok boğuldum. 2-3 haftadır araştırıyorum ve sonunda şu sonuca vardım;

Philips 27M2N5500 veya Asus XG27ACS.

Fakat Philips'in satıcısı tek ve hakkında kötü yorumlar var. Ölü pikselli gitmiş iade almıyorlar vs vs.
Ayrıca arkadaşımdaki Lenovo R27QE modelini denedim. Fiyatına göre hoşuma gitti. Ama satıcısı sadece web. Yarın gidip Vatan Bilgisayar' dan XG27ACS alıp yerinde ölü piksel testi yaptırabilirim.

Bütçem 12k

al geç
monitörün default standı da çok güzel. şu açıdan güzel, devrilmiyor. odyssey gibi yanlara doğru açılan ince ayaklı monitörler çok çabuk devrilebiliyor.

Bilmediğim bir yerden almam, ayrıca 12kyı aşıyor epttavm nin ölü piksel garantisine bakmak bile istemiyorum.

al geç
monitörün default standı da çok güzel. şu açıdan güzel, devrilmiyor. odyssey gibi yanlara doğru açılan ince ayaklı monitörler çok çabuk devrilebiliyor.
Ayakların hiç bir önemli yok, ikili NB stand kullanıyorum. Şuan benim de fikrim Asus tan yana sıfır ölü piksel garantili deneyerek alabildiğim için. Ama bakalım belki güzel bir öneri gelir

G274QPF E2 yerine 272 modelini öneriyorlar, bilginiz var mı?
Hemen hemen aynı monitörler. Belirgin bir fark varmı bilmiyorum.

Al geç
Monitörün default standı da çok güzel. Şu açıdan güzel, devrilmiyor. Odyssey gibi yanlara doğru açılan ince ayaklı monitörler çok çabuk devrilebiliyor.

Attığım MSI model varken bunu almazdım. MSI olan renkleri daha iyi veriyor.

Hemen hemen aynı monitörler. Belirgin bir fark varmı bilmiyorum.

Attığım MSI model varken bunu almazdım. MSI olan renkleri daha iyi veriyor.
İşte sorun internetten almak istememem. Ölü piksel ile uğraşmak istemiyorum 1-2 belki 3-4 kere değişim ile vakit kaybedeceğime 2k daha veririm para değil artık

Vatandan XG27ACS aldım test ettirerek. Baya beğendim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı