bugrayasid
Decapat
Daha fazla
Hikayeli oyunlarda grafik çok kısarsın. Söylediğin oyunlar için sıkıntı olmaz hem ileriye dönükte olmuş olur. Almışken alabiliyorsan 2K 27al.
Hikayeli oyunlarda sıkıntı çıkarabilir anca, onları da siz oynamıyorsunuz zaten. Yatırım gibi düşünün. İleride ekran kartı da yenileyeceksiniz illa, o zaman rahatça kullanırsınız.
Şimdi sipariş edecegim 2K 27 inc alıyorum beni 4 yıl gotururmu sence.
Eğer 4 yıl goturmeyecek diyorsanız yüksek hzli bir 1080p cekerim.
2K beni ne kadar goturur sence.
Ne kadar götürür derken, ne olarak ne kadar götürür hocam. Güncellik olarak diyorsan bayağı götürür. Ama 1080'in o kadar götüreceğini sanmıyorum. 4 seneye 2K standart bile olabilir.
MSI alınmaz.Şimdi Trendyol'dan almak zorundayım para orada oldugu icin bir tane MSI baktım sence nasıl.
MSI 27" MAG 275QF 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 0.5MS Adaptive-Sync Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI 27" MAG 275QF 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 0.5MS Adaptive-Sync Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lenovo olan Trendyol'da 14000 TL fark ediyor MediaMarkt ile.
Buda varGamepower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Sonic T80 27" Flat Fast IPS 180HZ 0.5Ms QHD 2K Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MSI alınmaz.
Eki Görüntüle 2582509
Rehber: 2K monitör tavsiyesi
Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim. Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim. Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri...www.technopat.net
MSI alınmaz.
Eki Görüntüle 2582509
Rehber: 2K monitör tavsiyesi
Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim. Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim. Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri...www.technopat.net
Msı 0.5ms degil. Bu bütçede bulacağınız en iyi ihtimalle 4ms falan olur.Rehberinize baktım da MSI olan 0.5 ms hem oyun FPS oynadıgımdan biraz da onu istiyorum alınmaz mı?
Rehberde bütçenize uygun marka ürünler var. Gamepower bunlardan daha iyi degil. Doğal olarak almak için bir sebep yok.Peki Gamepower olan alınır mı?
MSI 0.5ms degil. Bu bütçede bulacağınız en iyi ihtimalle 4ms falan olur.
Eki Görüntüle 2582591
Rehberde bütçenize uygun marka ürünler var. Gamepower bunlardan daha iyi degil. Doğal olarak almak için bir sebep yok.
Evet.MSI MAG qd E2 olan guzel gozukuyor 10000 TL'yi gecmeyecek sence iyi mi?
Asansör var fakat pivot yok.Aldım sepeti onayladım. Sağ ol dostum pivot var degilmi bunda. Bir de olu piksel soruju yasan birkac kisi gordum bana saglam gelir inşallah.