cramfray Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #31 4 senede götürür güncellik açısından sıkıntı olmaz. bugrayasid dedi: Şimdi sipariş edecegim 2K 27 inc alıyorum beni 4 yıl gotururmu sence. Eğer 4 yıl goturmeyecek diyorsanız yüksek hzli bir 1080p cekerim. 2K beni ne kadar goturur sence. Genişletmek için tıkla...
4 senede götürür güncellik açısından sıkıntı olmaz. bugrayasid dedi: Şimdi sipariş edecegim 2K 27 inc alıyorum beni 4 yıl gotururmu sence. Eğer 4 yıl goturmeyecek diyorsanız yüksek hzli bir 1080p cekerim. 2K beni ne kadar goturur sence. Genişletmek için tıkla...
B bugrayasid Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #32 bluerr dedi: Asansör var fakat pivot yok. Genişletmek için tıkla... Tekrardan merhaba aldıktan sonra farkettinm g272qpf e2 modelini almısım sizce nasıldır paneli Vallahi bemde diyorum bunda neden pivot var kötü mü bu monitor.
bluerr dedi: Asansör var fakat pivot yok. Genişletmek için tıkla... Tekrardan merhaba aldıktan sonra farkettinm g272qpf e2 modelini almısım sizce nasıldır paneli Vallahi bemde diyorum bunda neden pivot var kötü mü bu monitor.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.164 Makaleler 8 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #33 bugrayasid dedi: Tekrardan merhaba aldıktan sonra farkettinm g272qpf e2 modelini almısım sizce nasıldır paneli Vallahi bemde diyorum bunda neden pivot var kötü mü bu monitor. Genişletmek için tıkla... İncelemesi yok.
bugrayasid dedi: Tekrardan merhaba aldıktan sonra farkettinm g272qpf e2 modelini almısım sizce nasıldır paneli Vallahi bemde diyorum bunda neden pivot var kötü mü bu monitor. Genişletmek için tıkla... İncelemesi yok.