oguz0040

Hectopat
Merhabalar. Bildiğimiz üzere NVIDIA'nın RTX 3000 serisi ekran kartları piyasaya çıktı. Bir adet 3080 buldum ve aldım lakin elimde 1080p 240Hz bir monitör var. Bunu 2. el olarak satmayı düşünüyorum çünkü benchmarklarda gördüğüm kadarıyla RTX 3080 1080p ve 2K çözünürlüklerde neredeyse eş performans veriyor. Hafif oyunlarda ikisinde de 240 FPS'i solluyor. Hatta elimdeki 10700K standart hızlarda darboğaza bile sebep olup FPS'imi 2K monitörüm olsa alacağım FPS'in de altına indiriyor. Elimdeki soğutma da overclock için yetersiz, işlemci 80-90 derecelerde geziyor. Undervolting falan uğraşmak yerine monitörü değiştirmenin daha mantıklı olacağını düşündüm zira 2K benim için daha kaliteli görüntü ve darboğaz engellemek demek. Fiyatı ASUS'un bazı oyuncu monitörlerinde olduğu gibi 10.000 TL, 20.000 TL civarında abartı rakamlar olmayan, 2K 240Hz monitör arıyorum. IPS olsun, TN olsun, kavisli olsun gibi spesifik isteklerim yok. Yalnızca 2K 240Hz ve olabildiğince hesaplı olması tek kriterim. Öneride bulunursanız sevinirim.

Bunu görmüştüm ama bulamadığım başka monitörler kesin vardır diye düşünüp bu başlığı açmıştım. Düşündüğümden pahalı bu cihaz. 2K 165Hz, 2K 180Hz, 2K 200Hz bulabileceğimiz daha ucuz monitörler var mıdır?

165Hz ve 1440p çözünürlükte XG270QC modeline göz atabilirsin. Panel olarak VA, tasarım olarak da üst seviye bir modeldir.

2K 240Hz Samsung G7 ile aynı fiyatta bu ürün. Bunu alana kadar 2K 240Hz olanı alırım. Gerçekten pahalı bu ürün.

IPS olarak bu var.
IPS şart değilse
Bu da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…