Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok az daha çık, pişman olmazsın.
VA olmasına rağmen çoğu IPS'ten iyi renkleri var, bu fiyatta rakipsiz. Bu.
VA olmasına fazla bakma, bu bütçede IPS panellerden çok daha iyi renkleri var, bunu alın.Hocam bu paraları verip VA almak mantıklı mı 11'e ViewSonic IPS var aynı şekil Gigabyte'ın IPS var onlar mı mantıklı yoksa bu mu?
VA olmasına fazla bakma, bu bütçede IPS panellerden çok daha iyi renkleri var, bunu alın.
Dostum bu VA normal VA değil, IPS panelden iyi bir VA panel, attığımı al.VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Bu iki monitör varken VA almak mantıklı mı hocam bunlarında markaları kötü değil bir inceleyebilir misiniz bu 2 monitörüde ayrıyetden Rampage'inde var IPS aynı bütçeye ama onu atmadım.
Viewsonic olanın kontrast'ı 700:1, berbat bir değer doğrusu. Oyüzden hiçbir türlü önermem şahsen, renk konusunda geniş gamuta sahip olsa bile.VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Bu iki monitör varken VA almak mantıklı mı hocam bunlarında markaları kötü değil bir inceleyebilir misiniz bu 2 monitörüde ayrıyetden Rampage'inde var IPS aynı bütçeye ama onu atmadım.
o zaman samsung a yöncelcem gibiViewsonic olanın kontrast'ı 700:1, berbat bir değer doğrusu. Oyüzden hiçbir türlü önermem şahsen, renk konusunda geniş gamuta sahip olsa bile.
Gigabyte olanında 973:1 çıkmış ama DCI P3 %79 ile fiyatına göre renk gamutu çok daha düşük. Sadece gecikme değerleri ve Ghosting çok iyi duruyor ama G65B'de aşağı kalır yani yok.
G65B gördüğüm kadarıyla VA'dan öte, yüksek kontrast'a sahip IPS gibi.
Rehber: Samsung G6 (G65B) alınır mı?
Renk gamutu %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Büyük ihtimal sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da. Kontrast VA panel olduğu için yüksek kontrast ve...techolay.net
anladım teşekkürlerDostum bu VA normal VA değil, IPS panelden iyi bir VA panel, attığımı al.
Önemli olan marka değil model.
Ayakları derken? Pivot gibi şeyleri var, monitörü oynatabilirsiniz.o zaman samsung a yöncelcem gibi
anladım teşekkürler
IPS muhabbeti biraz daha cezbediyordu ama ViewSonic hakkında yorumlar okumuştum kimse tavsiye etmiyordu Gigabyte modelini merak ediyordum sorularım biraz daha yanıtlanmış oldu.
Ayakları derken? Pivot gibi şeyleri var, monitörü oynatabilirsiniz.