xgongivituyu Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 689 Çözümler 3 Çarşamba 17:34 #11 akaReckless dedi: Ben aldığımda HDMI, DP, güç kablosu ne ararsan vardı. Hiçbir ek kablo ihtiyacı hissetmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... 1 saattir kullanıyorum monitörü. 2K ne güzel bir şeymiş ya
akaReckless dedi: Ben aldığımda HDMI, DP, güç kablosu ne ararsan vardı. Hiçbir ek kablo ihtiyacı hissetmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... 1 saattir kullanıyorum monitörü. 2K ne güzel bir şeymiş ya
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 2.073 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Çarşamba 20:02 #12 xgongivituyu dedi: 1 saattir kullanıyorum monitörü. 2K ne güzel bir şeymiş ya Genişletmek için tıkla... İlk denediğimde Eski monitör ile yan yana bir karşılaştırdım. 75 Hz TN panel eski monitöre ekmek veresim kaçtı Büyük nimet valla hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
xgongivituyu dedi: 1 saattir kullanıyorum monitörü. 2K ne güzel bir şeymiş ya Genişletmek için tıkla... İlk denediğimde Eski monitör ile yan yana bir karşılaştırdım. 75 Hz TN panel eski monitöre ekmek veresim kaçtı Büyük nimet valla hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.