2K 27" - 32" monitör önerisi

Bütçe
8000

AltanA

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake Smart BX1 80Plus Bronze 650W
Intel Core i5 12400F soket 1700 12. nesil 2.50GHz 18MB önbellek 10nm
MSI Pro H610M-G Intel H610 soket 1700 DDR4 3200MHz (OC) M.2
Crucial 500GB P3 serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD
XPG 16 GB (2x8GB) Gammix D30 kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35v
Power Boost VK-H002b USB3.0 4x14cm ARGB MESH
Gigabyte GeForce RTX 3070 eagle r2.0 OC 8 GB GDDR6 256bit NVIDIA RGB
Meslek
İcra Katibi
Merhaba 8.000 TL civarı bütçem var. 2K çözünürlükte 27" - 32" arası monitör arayışındaıym. Genel anlamda iş için kullanılacak ama tabii ki oyunda oynanacak. N11 sitesinden bakıyorum çünkü getirfinans'tan kredi kartı aldığımda faizsiz 9'a bölüyor aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim?

1
2
3
4
5
6
7
8

Hem 27" hem 32" 2K IPS ekranları aynı anda kullanıyorum. İş için 32", oyun için de 27" olan çok güzel gidiyor. Yani sana yakın bir kullanım deneyimim var.

Aralarından Viewsonic VX2758A-2K-PRO öneririm. Çünkü IPS panel olması renk doğruluğu konusunda avantaj sağlıyor. Ayrıca gaming amaçlı gerekli özellikleri de barındırıyor. Ben de deneyimledim benzer monitörü. Sadece ilk kullandığımda panelde lekeler var gibi gördüm ama kullandıkça hiç bir şey kalmadı. Sanırım sıcak soğuk vs yediyse depoda ondan olmuştur diye düşündüm. Monster vs. hiç önermem. Samsun'lar da IPS panel değil. Yoksa Samsung da önerebilirdim.

Bu iki ürünü takip ediyorum bende uzun süredir 11.11'i bekliyorum açıkçası almak için.

Hem 27" hem 32" 2K IPS ekranları aynı anda kullanıyorum. İş için 32", oyun için de 27" olan çok güzel gidiyor. Yani sana yakın bir kullanım deneyimim var.

Aralarından ViewSonic VX2758A-2K-Pro öneririm. Çünkü IPS panel olması renk doğruluğu konusunda avantaj sağlıyor. Ayrıca Gaming amaçlı gerekli özellikleri de barındırıyor. Ben de deneyimledim benzer monitörü. Sadece ilk kullandığımda panelde lekeler var gibi gördüm ama kullandıkça hiçbir şey kalmadı. Sanırım sıcak soğuk vs yediyse depoda ondan olmuştur diye düşündüm. Monster vs. hiç önermem. Samsun'lar da IPS panel değil. Yoksa Samsung da önerebilirdim.

6 numaralı monitör aslında fiyat olarak da gayet uygun geldi bana sadece 32" mi alsam diye düşünüyordum sizde önerince kafama daha çok yattı teşekkür ederim öneriler için. 32" boyuta çok ütopik diyenlerde vardı sanırım gözlerimide yorar gibi en iyisi dediğiniz 27" modele bakayım çok teşekkürler tekrardan.

6 numaralı monitör aslında fiyat olarak da gayet uygun geldi bana sadece 32" mi alsam diye düşünüyordum sizde önerince kafama daha çok yattı teşekkür ederim öneriler için. 32" boyuta çok ütopik diyenlerde vardı sanırım gözlerimide yorar gibi en iyisi dediğiniz 27" modele bakayım çok teşekkürler tekrardan.
Evet. 6 numaralıyı hatırladım bu arada. yazlıkta kullanıyorum. F/P bir monitör. Dedipim gibi biraz lekeli gibiydi paneli içinden. Sonra kullandıkça 1 günde yok oldu lekeler. yoksa iade edecektim. Işık sızması makul düzeydeydi. Renkleri gayet canlı. 32" gerçekten fazla gelebilir. Ama onun da keyfi başka.

Bu iki ürünü takip ediyorum bende uzun süredir 11.11'i bekliyorum açıkçası almak için.

Sizin dediğiniz MSI ve @KafadanKontak adlı kullanıcının da önerdiği listedeki 6 numaralı monitörlere bakıyorum şu an çok teşekkürler yardımınız için.

Sizin dediğiniz MSI ve @KafadanKontak adlı kullanıcının da önerdiği listedeki 6 numaralı monitörlere bakıyorum şu an çok teşekkürler yardımınız için.

Philips'i arkadaşım aldı geçen hafta gayet memnun ancak MSI içimde benim hep uktedir. MSI'a daha yakınım bende almaya 8000'lere kadar düştüğü oldu bu monitörün 11.11 de 8000 veya biraz daha altına düşmesini bekliyorum.

Philips'i arkadaşım aldı geçen hafta gayet memnun ancak MSI içimde benim hep uktedir. MSI'a daha yakınım bende almaya 8000'lere kadar düştüğü oldu bu monitörün 11.11 de 8000 veya biraz daha altına düşmesini bekliyorum.

Güzeldir değildir bilemem ama bence Philips küçük ev aletleri yapsa bizi daha mutlu eder gibi düşüncedeyim bende :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı