2K 27" AMD uyumlu monitör önerisi

playerorhan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Ben uygun fiyatlı oyun monitörü arıyorum. Render, video edit gibi amaçlarla kullanmayacağım. Daha çok karanlık ortamda God of War, Soul Game tarzı oyunlar için düşünüyorum.

1- ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms QHD
2- AOC Q27G2E/BK 27" 1ms QHD FreeSync
3- Dell S2722DGM 27" 2ms QHD FreeSync

Yukarıdaki monitörlerden ya da varsa muadil önerilerinizden hangisini tavsiye edersiniz? Kronik sorunlu modellerden kaçınmak istiyorum ve ghosting olayını sorun etmeli miyim?

Genellikle forumlarda ASUS TUF VG27AQ önerilmiş. Özetle, bundan daha ucuza alınabilir bir monitör bakıyorum.

Attıklarınız çok iyi monitörler değiller. 2K görüntü hissini yaşatmazlar. VG27AQ'nun önerilmesinin sebebi ucuz olmasıydı. Fakat bir anda 2000 TL'den fazla zamlandı. Fakat şu anda hala alınabilecek bir monitör 2K düzeyde. Malum kur artışları yüzünden monitör fiyatları da arttı. Benim önerim yine Asus VG27AQ olur.

Merhaba,
Ben uygun fiyatlı oyun monitörü arıyorum. Render, video edit gibi amaçlarla kullanmayacağım. Daha çok karanlık ortamda God of War, Soul Game tarzı oyunlar için düşünüyorum.

Yukarıdaki monitörlerden ya da varsa muadil önerilerinizden hangisini tavsiye edersiniz? Kronik sorunlu modellerden kaçınmak istiyorum ve ghosting olayını sorun etmeli miyim?

Genellikle forumlarda ASUS TUF VG27AQ önerilmiş. Özetle, bundan daha ucuza alınabilir bir monitör bakıyorum.
Ghosting olayı ciddi bir sorun evet. VG27AQ istesende alamazsın zaten stoklarda yok. Bu bütçede 2K IPS ve ya kaliteli bir VA panel monitör çok zor. Benim tavsiyem düşük segment bir 2K almak yerine orta-üst seviye bir IPS panel 1080P monitör oyun keyfini daha iyi verecektir.

Tavsiyem = LG UltraGear 24GN650-B
İlla 27" istiyorum diyorsan =LG UltraGear 27GN650-B

Ghosting olayı ciddi bir sorun evet. VG27AQ istesende alamazsın zaten stoklarda yok. Bu bütçede 2K IPS ve ya kaliteli bir VA panel monitör çok zor. Benim tavsiyem düşük segment bir 2K almak yerine orta-üst seviye bir IPS panel 1080P monitör oyun keyfini daha iyi verecektir.

Tavsiyem = LG UltraGear 24GN650-B
İlla 27" istiyorum diyorsan =LG UltraGear 27GN650-B
VG27AQ itopyada mağazalarda stoklarda mevcut. Stok daha bitmedi ve hala en ucuz kaliteli 2K monitör kendisidir.

Diğer bir taraftan attığınız monitörler o paralara değecek monitörler değildir. Eğer;
24 inç 165Hz isterse,

27 inç 165Hz isterse,

24 inç 240Hz isterse,

27 inç 240Hz isterse,

27 inç 2K 165Hz isterse,

Bunlara bakmalıdır.

VG27AQ itopyada mağazalarda stoklarda mevcut. Stok daha bitmedi ve hala en ucuz kaliteli 2K monitör kendisidir.

Diğer bir taraftan attığınız monitörler o paralara değecek monitörler değildir. Eğer;
24 inç 165Hz isterse,

27 inç 165Hz isterse,

24 inç 240Hz isterse,

27 inç 240Hz isterse,

27 inç 2K 165Hz isterse,

Bunlara bakmalıdır.
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF önerisi gözüme çarptıktan sonra mesajı ciddiye almadım.

Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF önerisi gözüme çarptıktan sonra mesajı ciddiye almadım.
Odyssey G4'ün nesi varmış? Samsung monitörde marka olarak kötü olabilir fakat G4'ün hiçbir kronik sorunu yoktur. Bilmeden konuşmayın. Örnek sunun kabul edeceğim kötü olduğunu. Bekliyorum.

Merhaba,

Kullanım amacınıza baktığımda bu monitör size gayet uygun duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı