2K 27" Curved monitör tavsiyesi

icparlak

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2K çözünürlükte 27 inç ve Curved bir monitör arıyorum. Minimum 165 Hz olması benim için önemli.
Daha yeni Lenovo R27QE aldım gayet iyi bir monitör, çok da memnun kaldım ama Curved olmaması aşırı tuhafıma gidiyor ve alışamadım yıllardır Curved ile oynadığım için iade edip Curved almayı düşünüyorum. Önerileriniz neler? IPS ve VA panel arasında da gidip geliyorum. Curved modellerde IPS panellere denk gelemedim. IPS normalde tercihimdir ama VA panelin kontrastı zaten iyi ve renk gam değerleri iyiyse eğer IPS'den çok farkı olur mu? Genelde CS-LoL gibi oyunlar oynayıp dizi film izliyorum ve hikaye oyunları oynuyorum. Aklımda şu model var ne dersiniz?

Bütçe çıkıyorsa bu modeli öneririm.

Hocam bunu da düşünmüştüm özellikleri çok hoşuma gitti ama kavisinin 1000R olması çok fazla değil mi 1500R kullanıyordum tam ayarındaydı. 1000R çok fark eder gibi geliyor sanki siz ne düşünüyorsunuz?

Bütçe 9.779 TL'ye çıkarsa bunu öneririm. Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyor

O kadar detayını bilmiyorum.

Hocam 32 inç ile arasında bir fiyat farkı yok 27 ideal bana ama curved ya 32 olur mu acaba fps oyuncusuyum genelde büyük gelir diye düşünüyorum ama

Hocam 32 inç ile arasında bir fiyat farkı yok 27 ideal bana ama curved ya 32 olur mu acaba fps oyuncusuyum genelde büyük gelir diye düşünüyorum ama
Bence 27 inç daha ideal 2k çözünürlükte. Hem fps oyuncusuyum demişsin.

Ama sana kalmış bir şey tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…