Arkadaşlar merhaba 2K çözünürlükte 27 inç ve Curved bir monitör arıyorum. Minimum 165 Hz olması benim için önemli.
Daha yeni Lenovo R27QE aldım gayet iyi bir monitör, çok da memnun kaldım ama Curved olmaması aşırı tuhafıma gidiyor ve alışamadım yıllardır Curved ile oynadığım için iade edip Curved almayı düşünüyorum. Önerileriniz neler? IPS ve VA panel arasında da gidip geliyorum. Curved modellerde IPS panellere denk gelemedim. IPS normalde tercihimdir ama VA panelin kontrastı zaten iyi ve renk gam değerleri iyiyse eğer IPS'den çok farkı olur mu? Genelde CS-LoL gibi oyunlar oynayıp dizi film izliyorum ve hikaye oyunları oynuyorum. Aklımda şu model var ne dersiniz?
MSI MAG 27CQ6PF 27" 180Hz 0,5ms Adaptive- Sync WQHD Rapid VA Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI MAG 27CQ6PF 27" 180Hz 0,5ms Adaptive- Sync WQHD Rapid VA Curved Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bunu da düşünmüştüm özellikleri çok hoşuma gitti ama kavisinin 1000R olması çok fazla değil mi 1500R kullanıyordum tam ayarındaydı. 1000R çok fark eder gibi geliyor sanki siz ne düşünüyorsunuz?Bütçe çıkıyorsa bu modeli öneririm.Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe 9.779 TL'ye çıkarsa bunu öneririm. Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyorBütçe çıkıyorsa bu modeli öneririm.Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bunu da düşünmüştüm özellikleri çok hoşuma gitti ama kavisinin 1000r olması çok fazla değil mi 1500r kullanıyordum tam ayarındaydı. 1000r çok fark eder gibi geliyor sanki siz ne düşünüyorsunuz?
Onu nasıl yapıyoruz hocam link atma şansınız var mı?Bütçe 9.779 TL'ye çıkarsa bunu öneririm. Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye alınabiliyor
Onu nasıl yapıyoruz hocam link atma şansınız var mı?
Hocam 32 inç ile arasında bir fiyat farkı yok 27 ideal bana ama curved ya 32 olur mu acaba fps oyuncusuyum genelde büyük gelir diye düşünüyorum amaBurda detaylarına ulaşabilirsin.Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Bence 27 inç daha ideal 2k çözünürlükte. Hem fps oyuncusuyum demişsin.Hocam 32 inç ile arasında bir fiyat farkı yok 27 ideal bana ama curved ya 32 olur mu acaba fps oyuncusuyum genelde büyük gelir diye düşünüyorum ama
27 inç olanı sipariş ettim hocam teşekkür ederim yardımlarınız için.Bence 27 inç daha ideal 2k çözünürlükte. Hem fps oyuncusuyum demişsin.
Ama sana kalmış bir şey tabii ki