2K 27" Curved monitör tavsiyesi

Hocam merhaba, bu ürün eğitim indirim programı mağazasında görünmüyor bende. Acaba stok falan mı bitti yoksa bende mi sorun var? Sadece OLED olan modeli var 17 bin TL’ye.
Az önce baktım. Stok var. Sağ üstte 3 çizgi > ekran > monitör > oyun. 2. Sırada. Otomatik 32 inç seçili oluyor. 27'ye tıkla

Az önce baktım. Stok var. Sağ üstte 3 çizgi > ekran > monitör > oyun. 2. Sırada. Otomatik 32 inç seçili oluyor. 27'ye tıkla
Aaa, şimdi gördüm hocam çok teşekkür ederim. Mobil uygulamasından baktım görünmüyordu sadece 7 tane model vardı. Ben yakında 32 inç olan modelini almayı düşünüyorum. Bunların kutu içeriğinde kablo olarak HDMI mı geliyor DP mi? Forumda sordum DP dediler zaten fakat emin olmak açısından bir daha sorayım dedim. Bir de monitörün kumandası pille mi geliyor?

Bende 27 inç olanı var. Sadece dp kablosu ve usb hub için kullanılan bir kablo ile geldi. 32 inç olanında hangi kablolar çıkıyor bilmiyorum.
Kumandası pilli değil şarjlı. Usb-c ile şarj ediliyor. Şarjı ne kadar gidiyor bilmiyorum. 2 haftadır kullanıyorum. Sıkıntı yok şu anlık

Anladım hocam çok sağolun teşekkür ediyorum.
Peki son birkaç sorum daha olacak. Monitör elinize ulaştıktan sonra manuel olarak ayarlarda değişiklik yaptınız mı hiç? Yoksa default görüntü ayarları yetiyor mu?
Bir de oyun modunu falan denediniz mi? Oyun moduna almadığımız sürece 240 Hz’yi göremiyor muyuz? Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama daha önce hiç böyle bir smart monitör kullanmadım o yüzden almadan önce emin olmak istiyorum. Güncellemeleri kumandada ana menüden SmartHub tarzı bir yerden mi yapıyoruz yoksa internetten güncelleme için dosya mı yüklememiz gerekiyor?

Çoğunlukla başlangıç ayarlarını kullanıyorum. Beyazlar daha beyaz olsun diye renk tonunu standarttan doğala cektim. 10 bite aldıktan sonra renkler soluk geldiği için renk ayarını 25den 32ye çektim. Yerel karartma ve kontrast iyileştiriciyi kapattım.
Oyun modunu kapatınca en fazla 120hz oluyor o yüzden 240hz için oyun modu açık. Yanıt süresini standartta kullanıyorum.
Güncellemeleri kendi menüsünden yapabiliyorsun. Harici yüklemeye gerek yok

Çok teşekkür ediyorum hocam hayırlı geceler dilerim.

Hocam merhaba ürün geldi de 10 bite nerden aldınız? Ve köşelerde siyahlıklar var sanki ekran tam ekran değil gibi yani çerçeveden sonra yaklaşık 1 cmlik siyah alan var sizde de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…