2K 27" Curved monitör tavsiyesi

anladım hocam müsaitseniz kendi ayarlarınızı söylermisiniz parlaklık ve kontrsat. Sadece bu ayarları görebildim başka ayar bulamadım.
Kumandadan home tuşuna basılı tut. Açılan menüde tüm ayarlar kısmına gir. Ekran kısmında uzman ayarlari var en altta. Orda bir sürü ayar var

Pc için mi smart tv için mk yapıyorsun ayarları. Ben 2sinde biraz farklı yaptım

şuan pc için yapmaya çalışıyorum

En fazla 120hz. Ama kapalı tutmak için bir sebep yok
Böyle ayar ekranı yok sanırım

Dosya Ekleri

• 20250324_202117.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 37
@235742
Ona biraz benzer var. Pc'deyken home tuşunun sağındaki durdur/duraklar butonuna basılı tut. Oyun menüsü açılıyor
Evet gördüm, yanıt süresi ayarını hangisinde kullanıyorsun. Standart yapınca çok az black smearing oluyor, daha hızlı yapınca gidiyor ikisi arasında ne fark var.

@235742

Evet gördüm, yanıt süresi ayarını hangisinde kullanıyorsun. Standart yapınca çok az black smearing oluyor, daha hızlı yapınca gidiyor ikisi arasında ne fark var.
Standartta kullanıyorum. Rekabetçi oyunlar oynamadığım için arttırma gereği duymadım. Diğer modlarda pixellere akım? verilerek gecikme süresi düşürüldüğü için zararlı olabilir diye düşündüm.
Burda da overshootingden dolayı standard önermişler

Soldaki g6 sağdaki msi g274qpf e2. VA dan dolayı biraz çekincem vardı bu ortadan kalktı. Aralarında hiç fark yok neredeyse biraz daha renk ayarlarıyla uğraşsam g6 daha iyi olacak. Ghosting yok , va da siyahlar daha siyah, ışık sızması çok az var MSI ye göre çok daha az ama rahatsız etmiyor.

Dosya Ekleri

• 20250324_210340.jpg
    142,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 20250324_210057.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20250324_211855.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 43
Işık sızması yönünden senin monitör baya iyi duruyor maşallah. Benimki o kadar iyi değil. İnşallah ölü piksel vesaire yoktur.

Scanline'ı da kontrol etmeyi unutma. Aldığım ilk monitörde vardı. 2 ve 3.de yoktu. Ama ilk monitördeki varlığını 1 hafta kullanım sonrası fark etmiştim. Bence önemli bir şey değil. Yine de kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…