Asyneum Megapat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Merhaba, bu özelliklerde bir monitör var mı acaba tam olarak bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba? Aradığım özellikler; 240 Hz. 27" 2K. Fast IPS. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Merhaba, bu özelliklerde bir monitör var mı acaba tam olarak bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba? Aradığım özellikler; 240 Hz. 27" 2K. Fast IPS.
Mantony Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Haziran 2022 #2 Bu fiyat bandında dediğiniz özelliklere sahip IPS panel monitör bulunmuyor. Bütçenize yakın fiyatta 2K 240Hz VA panelli Odyssey G7 var, VA Panel olmasına rağmen tepki süresi iyi, ghosting/smearing sorunu yok. Amazon.com.tr
Bu fiyat bandında dediğiniz özelliklere sahip IPS panel monitör bulunmuyor. Bütçenize yakın fiyatta 2K 240Hz VA panelli Odyssey G7 var, VA Panel olmasına rağmen tepki süresi iyi, ghosting/smearing sorunu yok. Amazon.com.tr