2K 27 inç 10 bin TL monitör önerisi

Nacru

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar,
Bir iki haftadır monitör araştırmasındayım. Bütçem maksimum 10 bin TL. Araştırma yaptığım süreç boyunca ViewSonic VX2758A-2K-PRO-2 monitörüne baktım. Daha sonra birkaç monitör daha gördüm bu süreç boyunca. Aklıma en yatanı MSI G274QPF E2 oldu ancak bunda da her sitede satıcıyı GPN Teknoloji olarak gördüm ve 8-8.5 bin TL bandında satıyordu. Yorumların çoğunluğunda da ölü piksel şikayetleri vardı. Sanırım kusurlu malları 2 bin daha uyguna satarak elden çıkarıyordu. Son olarak da Amazon göndericisi diye MSI'ın G272QPF modelini düşünüyorum ancak sizin de fikrinizi merak ediyorum. Siz hangi ürünü neden tavsiye edersiniz?
Son olarak baktığım monitörlerin Epey'deki karşılaştırmaları.

Gaming monitör istiyorsanız inceleyebilirsiniz

Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF

Gaming monitör istiyorsanız inceleyebilirsiniz

Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF

Oyun, kodlama, film kısaca her şey için kullanacağım. İnceleyeyim monitörü.
1080 pikselmiş. 2K önereceğiniz monitör var mıdır @xamp

MSI G274QPF E2 alabilirsin.

elimde 2k asus monitor var gayet memnunum bence asusun rog strixini alabilirsin sende gayet güzel

Bunu alın:
Bu monitörde güven sıkıntısı çekiyorsanız buna bakın:

Oyun, kodlama, film kısaca her şey için kullanacağım. İnceleyeyim monitörü.
1080 pikselmiş. 2K önereceğiniz monitör var mıdır @xamp
o zaman aşağıdakini düşünebilirsiniz. Bir arkadaşım kullanıyor. Ekran yatay ve dikey dönüyor. Bildiğim kadarıyla fiyat performans ürünü.
Trendyol linkini bıraktım. İndirime girmiş sanırım. Hepsiburada fiyatı daha pahalı.
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…