En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bulanıklık için yapacak bir şey yok videonun çözünürlüğünü yükseltmek için giriş falan yapmamı istediği için uğraşmak istemedim. Zaten anlaşılacak kadar net. Renk gamutu %94 DCI-P3 coverage ve %135srgb volume renk gamutuna sahip. Renk gamutu oldukça tatmin edici. Kontrast oranı ve parlaklık...
VA panel oldugu icin kontrast orani yuksek ama bu modelde renk gamutu fiyat bandina gore cok kotu. R27QE ve VG27AQL5A varken alinmaz. Ayriyeten parlaklik olarakta berbat desek yalan olmaz, 245cd kotu bir deger.
VA panel oldugu icin kontrast orani yuksek ama bu midelde renk gamutu kotu. R27QE ve VG27AQL5A varken alinmaz. Ayrıyeten parlaklik olarak da berbat desek yalan olmaz, 245CD kotu bir deger.
Hocam IPS monitörden geçen birisi olarak zaten monitörü kullanıyorum. Renkler harika yani kullanan birisi olarak ben iyi diyorum siz kağıt üstündeki veriler bakarak berbat diyorsunuz.
Hatta ghosting vs testinide @bluerr hocam ile yapmıştık.
Ayrıca eski monitörümde 250cd idi fakat bu parlaklık olarak beni rahatsız ediyor yani yeterli geliyor anlamında ama HDR evet iyi değil ama idare edecek bir cinsten.
Hocam IPS monitörden geçen birisi olarak zaten monitörü kullanıyorum. Renkler harika yani kullanan birisi olarak ben iyi diyorum siz kağıt üstündeki veriler bakarak berbat diyorsunuz
Daha uyguna %132 sRGB veren R27QE ve aynu fiyata %135 veren VG27AQL5A varken alinmaz. Tek avantaji kontrast orani. Kotu bir monitor degil ama hakettigi fiyatta degil suan.