2K 27 inç monitör önerisi

Osturogot

Hectopat
Daha fazla  

R27QE yerine alınabilir.

İfadeler: kxy

VA panel oldugu icin kontrast orani yuksek ama bu modelde renk gamutu fiyat bandina gore cok kotu. R27QE ve VG27AQL5A varken alinmaz. Ayriyeten parlaklik olarakta berbat desek yalan olmaz, 245cd kotu bir deger.

VA panel oldugu icin kontrast orani yuksek ama bu midelde renk gamutu kotu. R27QE ve VG27AQL5A varken alinmaz. Ayrıyeten parlaklik olarak da berbat desek yalan olmaz, 245CD kotu bir deger.

Eki Görüntüle 2575934

Hocam IPS monitörden geçen birisi olarak zaten monitörü kullanıyorum. Renkler harika yani kullanan birisi olarak ben iyi diyorum siz kağıt üstündeki veriler bakarak berbat diyorsunuz.

Hatta ghosting vs testinide @bluerr hocam ile yapmıştık.

Ayrıca eski monitörümde 250cd idi fakat bu parlaklık olarak beni rahatsız ediyor yani yeterli geliyor anlamında ama HDR evet iyi değil ama idare edecek bir cinsten.

Hocam IPS monitörden geçen birisi olarak zaten monitörü kullanıyorum. Renkler harika yani kullanan birisi olarak ben iyi diyorum siz kağıt üstündeki veriler bakarak berbat diyorsunuz

Kagit ustu veriler degil bunlar, olcum cihazlariyla olculmus inceleme verileri.

Daha uyguna %132 sRGB veren R27QE ve aynu fiyata %135 veren VG27AQL5A varken alinmaz. Tek avantaji kontrast orani. Kotu bir monitor degil ama hakettigi fiyatta degil suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…