2K 27 inç monitör önerisi

Ben arastırdığımda pek bilgi bulamamıştım bu QD E2 modeli. Yani incelemesi pek yoktu. İnceleme yapılan siteyi atabilir misiniz acaba?
 
Ben arastırdığımda pek bilgi bulamamıştım bu QD E2 modeli. Yani incelemesi pek yoktu. İnceleme yapılan siteyi atabilir misiniz acaba?

E2 versiyonu oldugunu siz soyleyince farkettim . Incelemesi yok maalesef bulamadim en azindan. Yukarida soylediklerimilk versiyon icin gecerli.
 
E2 versiyonu oldugunu siz soyleyince fark ettim . Incelemesi yok maalesef bulamadim en azindan. Yukarida soylediklerimilk versiyon icin gecerli.

Bende onu diyorum hocam yani Reddit olsun çoğu yerde platformlara baktım. @bluerr hocama da danıştık biraz risk aldık. Bu arada şöyle diyeyim. Ben bazı testler yaptım HDR cidden iyi değil. Fakat elimde test cihazı yok ama CD parlaklık olarak 425 olduğunu gösterdi vs programlar. Ayrıca ilk geldiğinde moralim bozuldu renkler ayarlar çok kötü cidden bir tuhaf hissettim ama ayar çekince monitör cidden ateş etti. Yani buradan anlatmam çok zor yakın olsanız davet edeyim kendi gözünüzle görün.

Bunları OLED TV vs kullanmış birisi olarak yazıyorum. Bazı yabancı forumlarda bu monitörün bir önceki modele göre paneli daha iyi olduğunu belirtmişlerdi. Yani eksiklikler giderilmiş anlamında

Tabii ki bir OLED değil ama beni mest etti
 

Bende iyi VA paneli IPS'e tercih edenlerdenim ama bu monitoru almak biraz kumar. Yinede ilk versiyonuna gore parlaklik ve renk gamutunu yukselttilerse alınabilir.
 
Bende iyi VA paneli IPS'e tercih edenlerdenim ama bu monitoru almak biraz kumar. Yine de ilk versiyonuna gore parlaklik ve renk gamutunu yukselttilerse alınabilir.

Evet bende o riske girip aldim çok memnunum. QD panel harika iş çıkarıyor
 
İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…