2K 27 inç monitör önerisi

Bu markalar herhangi bir sıkıntı olduğunda garantiyle uğraştırıyorlar mı yani AOC DELL gibi destek veriliyor mu kullanıcıya ben onu merak ediyorum hocam.
Bu konuya eyvallah bir şey diyemem. Ben ürünlerin kalitesi hakkında atıfta bulunmuştum. Ama Dell harici Asus, MSI, AOC vs servisleri hakkında olumsuz çok yorum var. Bence pek bir şey değişmeyecek. Daha bu gün Gigabyte marka monitör almayacağım diye birisi konu açmıştı. Bence satıcıya önem gösterin, gerisi teferruat.

O arkadaş da baya şanssızmış üst üste gelmiş e tabi zaten yaşadığı şey panel arızası adamlar böyle durumlarda panel değiştiriyorlar aynısını bana da önermişti asus servisi ama bu arkadaşın veya benim bir muhatabımız var en azından, ben mesela koorui veya ktc bir monitör aldım diyelim karşıda birini bulabiliyor muyum bu çok önemli, sonuçta en iyisini de alsak şans işi bu.

KTC'ye indeks bakıyor. İndeks aynı zamanda ASUS, Apple, Samsung, Lenovo, Intel, LG gibi markalarında distribütörü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…