2K 27" IPS 180-240Hz monitör önerisi

Bütçe
10.000

omeryamac

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
27 inç 2K IPS 180-240Hz arası monitör bakıyorum, öneriniz var mı?

Hocam 300Hz değerine ihtiyacım yok. Sistemim 7500F 9060XT 16 GB. Genel olarak hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum 2K da o değerlere çıkamaz zaten.

Hocam güzel duruyor öneriniz için teşekkürler.
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ HDMI DP HDR10 FREESYNC PREMIUM PS/XBOX RGB IPS GAMING MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bu modelden iyi midir?
Aralarında çok fark yoksa bunu almam daha iyi olur bütçeye monitör kolu da sığdırmış olurum.

Sadece 300Hz ekstrası yokki. Renk gamutu ve kontrast olarakta mükemmel bir model. Çıkarsanız panel konusunda çok memnun eder, çıkamazsanız atılan Evnia'yı alın beyaz renk uygunsa. Viewsonic'ten panel olarak daha iyi.

Hocam 300Hz değerine ihtiyacım yok. Sistemim 7500F 9060XT 16 GB. Genel olarak hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum 2K da o değerlere çıkamaz zaten.

H27E6 sadece Hz değeri ile öne çıkmıyor. IPS'in sunabildiği en üst seviyelerde kontrast oranına sahip. Hikaye bazlı oyunlarda - dizi/film gibi içeriklerde kontrast oranı önem arz etmekte.

Ayrıca kullanım senaryonuzda illa IPS panel tercih etmeniz için de bir neden kalmıyor. VA olarak G65B de düşünülebilir. İçerisinde Tizen OS mevcut, akıllı TV - monitör karışımı bir cihaz kendisi. Kontrast oranı da H27E6'dan daha iyi. Fiyat olarak biraz daha pahalı tabii lakin kullanım senaryonuz için ideal.

Bütçeyi arttırmayacaksanız Q27G4ZR veya 27M2N3501PA alın geçin.

İfadeler: kxy

Hocam ben de biraz araştırdım KTC yeni bir modelmiş sorun yaşamayacaksam onu almayı düşünüyorum.

2758A modelinin kronik sorunlu olduğunu duymuştum bence bulaşmayın, 1000TL fazla olsun ama kafanız rahat olsun.
Bu arada 180hz bile fazlasıyla yeterli olacaktır 240-260hz biraz abartı bence.
Eğer bütçenizi zorluyor ise 7-8k civarına 180hz alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…