2K 27" IPS monitör tavsiyesi

Jaykover

Megapat
Yer
Beyoğlu
Daha fazla  
Selam herkese,
Halihazırda ASUS PG279Q kullanıyorum. Ancak verdiği arıza sebebiyle yeni bir monitör almak şart oldu.

MSI MAG274QRF-QD düşündüm ama qd olan modeli ne ikinci elde ne de sıfırda bulunmuyor. Benzer özelliklerde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce yetiyorsa oneririm. Nano IPS guzel bir panelle geliyor. Ghosting yok, HDR 400 mevcut. Garantisi de epey iyidir.
Dell'le ilgili çok fazla negatif yorum gördüm. Siz kullandınız mı?
MSI bakıyorsan MSI Optix MAG274QRX Monitör bu var. 2K'da 240Hz olarak güzel bir tepkime sunuyor. Oyunculuğa yatkın. Bütçeye bağlı olarak alınabilir.
Pahalı bulduğum ama performansı iyi olan bir modeldir.
Evet bu modeli görmüştüm. Maalesef biraz tuzlu. İkinci elde de göremedim.
10 bin.

Butce yetiyorsa oneririm. Nano IPS guzel bir panelle geliyor. Ghosting yok, HDR 400 mevcut. Garantisi de epey iyidir.
Kontrastı leş gibi bu monitörün onun haricinde bir sorunu yok.

MSI bakıyorsan MSI Optix MAG274QRX Monitör bu var. 2K'da 240Hz olarak güzel bir tepkime sunuyor. Oyunculuğa yatkın. Bütçeye bağlı olarak alınabilir.
Pahalı bulduğum ama performansı iyi olan bir modeldir.
Güzel model de arkadaşın o kadar bütçesi yok hocam.

Benim önerim bu model olur. 27 inç değil ama almaya değebilir.

IPS'ler icin standart bir kontrast orani var. Inanilmaz butcelere cikmadigin surece IPS'de o kontrast oranini yakalayamiyorsun zaten. Normal bir kullanici icin sorun degil. Canli gordugum ve deneyimledigim bir urun kendisi.

Dell'le ilgili çok fazla negatif yorum gördüm. Siz kullandınız mı?

Evet bu modeli görmüştüm. Maalesef biraz tuzlu. İkinci elde de göremedim.

10 bin.

Dell'in neyiyle ilgini cok olumsuz yorum gordunuz tam olarak? Ona gore cevap verebilirim. Su an firmanin piyasada olan 3 ana gaming modeli de gayet iyidir. Ben sikayet gormedim acikcasi. Servisi de tek olu pikselde dahi islem yapiyor hemen.

Harika bir monitör. Birkaç gün önce satın aldım, OLED almak istemiştim ama bütçe yetmedi. LG GL850 paneli kullanıyor ama hem gecikmesi daha düşük hem de daha hızlı bir panel. Şaşırtıcı derecede iyi.

Tek sorun kutudan çıkan şekilde maalesef sRGB oranı düşük çıkıyor. Rtings sitesinden Windows 10 renk profilini indirmen ve birkaç ayarı monitör üzerinden Custom profil ile yapman gerekiyor hem keskinliği hem de sRGB renk yüzdesini arttırman için. Basit bir işlem. Tavsiye edilebilecek en iyi Fiyat/Performans monitörü LG GL850 seviyesinde ve daha ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…