2K 27" IPS monitör tavsiyesi

sRGB ve kontrast konularıyla ilgili olumsuz yorumlar. Ki burada da yazmış arkadaşlar. Bir şekilde absorbe edebiliyorsak tabii ne güzel.

Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var. Bildiğim kadarıyla Samsung'un Quantum Dot ve LG'nin Nano IPS teknolojileri var. Bunları tercih etmek ne derece tatminkar olabilir ve tercihim bu yönde mi olmalı?

Fabrika cikisli renk ayari yapmiyor olabilirler bundan bir sorun yok hocam. Yukarida arkadasin dedigi gibi ayarlanabiliyor zaten. Ek olarak Dell 27" modelde LG uretimi Nano IPS paneli kullaniyor zaten. Uzerine HDR400 ekleyip ufak ayarlamalar yaparak satiyor. Bu fiyat bandinda zaten ya Nano IPS var ya da Fast IPS var tercih edilebilecek.

Gigabyte M27Q
Asus vg27aq1a ikisi arasında kadım.hangisini tercih etmeliyim.

Selamlar. Aynı monitörü kullanıyordum Asus PG279Q. Geçen hafta arıza yaptı. Şu an kullandığınız monitörden memnun musunuz? Asus ile arasında kalite farkına rastladınız mı özellikle renk canlılığında vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…