2K 27" monitör GTX 1650 ile kullanılır mı?

Mercipour

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Elimde iki adet laptop bulunmakta, biri NVIDIA GTX1650 ekran kartına sahip, diğeri de AMD RX5500M. Çoğunlukla ofis işleri ile uğraştığım için 27 inç 2K ve 144Hz özelliklerine sahip bir monitör almaya karar verdim. Ancak elimdeki ekran kartları bu özelliklerdeki monitörleri yeterince besleyebilir mi? Ayrıca bu şartlarda 4000'e kadar monitör önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü olarak besleme konusunda sıkıntı olmaz ancak oyunlarda 144 Hz vermesini bekelemek hayal. Size tavsiyem ileride oyuncu bilgisayarı kurmayacaksanız. 75 Hz bir monitör almanız.

Edit: Tavsiye monitör Şu an kullanıyorum. Gerçekten harika monitör. Renk, ergonomi, giriş -çıkış port olarak dolu bir monitör Renk ve görüntü olarak kesinlikle sizi tatmin eder. 75 Hz ile de gayet uyum içerisinde çalışır oyun oynarsınız.(Piyasada 75 hz olanları mevcut)

Çok teşekkürler cevaplar için, yeni oyunlar oynamıyorum pek, genelde strateji ya da sıra bazlı rpg oyunları oynuyorum. Asıl olarak ofis şartlarında günde 8 saat başında olacağım için memnun etse yeter, ghosting vs olmaması açısından IPS ekranlar önerilmiş gördüğüm kadarıyla. Peki ofis işleri için curved olup olmamasının bir önemi var mı sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı