2K 27" Monitör Önerisi - 2500 TL

Jibijeb

Hectopat
1ms Gecikme Süresi
144Hz veya üzeri Yenileme Hızı
2K Çözünürlük
26"-28" arası monitör önerebilir misiniz?

Bütçe: 2500 TL

Ben Samsung da kopyalamıştım ama buraya geçmemiş sanırım. Samsung VA panel olmasına rağmen renkler iyi. Acer'ı bir mağazada gördüm. IPS çok iyi renk veriyor. Bu durumda bütçe düşünülürse Acer ama yok çıkarım biraz daha üstüne derseniz Samsung.

Bu monitör de değerlendirilebilir.

@Joseph37 @Safa-TR 2K için 27 inç üzeri bir ekran nasıl olabilir bilmiyorum. 32" inç için 2k çözünürlük yeterli olur mu sizce, deneyimlemiş olanınız var mıdır acaba?

@Joseph37 @Safa-TR 2K için 27 inç üzeri bir ekran nasıl olabilir bilmiyorum. 32" inç için 2k çözünürlük yeterli olur mu sizce, deneyimlemiş olanınız var mıdır acaba?
32" bence çok büyük. Ama bu sizin görsel zevkiniz ile doğru orantılı. Monitörü 40 cm mesafede kullandığınızı varsayarak 32" bence büyük. Bunu anlamak için gidip canlı canlı test etmek lazım. Odanıza, masanıza, kullanım uzaklık ve açılarınıza göre bu değişir. Doğrusu gidip test etmek. 27" yeterli. Hatta bence o bile büyük ama 2K için en ideal boyut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…