2K 27" Monitör Önerisi

tugend8

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX5070, Ryzen 5 9600X sistemim için 2K monitör bakıyorum.
Birkaç seçenek arasında kaldım. Genel olarak oyun odaklı kullanacağım fakat sık sık film dizi de izlerim. Benim için önemli olan özellikler:
1. Pivot özelliği olacak.
2. Yüksek kontrast ve renk doygunluğu olacak.
3. HDR10 desteklese iyi olur.

Bu kriterlerde Lenovo Legion R27QE'da karar kıldım ama fikirlerinizi merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_503.png
    Screenshot_503.png
    67,1 KB · Görüntüleme: 47
hocam ilk tercihim buydu telefonum da samsung bixby voice vs kullanırım diye düşünmüştüm ama sisteme beklediğimden fazla para harcayınca monitörde 10k lara çıkmaktan vazgeçtim. Konu aslında "Lenovo Legion R27qe vs Asus TUF Gaming VG27AQZ"

Arkadaşlar RTX5070, Ryzen 5 9600X sistemim için 2K monitör bakıyorum.
Birkaç seçenek arasında kaldım. Genel olarak oyun odaklı kullanacağım fakat sık sık film dizi de izlerim. Benim için önemli olan özellikler:
1. pivot özelliği olacak.
2. yüksek kontrast ve renk doygunluğu olacak.
3. HDR10 desteklese iyi olur.

Bu kriterlerde Lenovo Legion R27QE'da karar kıldım ama fikirlerinizi merak ediyorum.

Şahsen Lenovo 2K monitör olarak en F/P gördüğüm sanırım. Alınır.

HDR'ın bir önemi yok. Düz IPS veya VA panellerden hele ki düşük bütçede HDR deneyimi beklemeyin.

R27QE'nin Kontrast'ı 1280:1. tipik IPS seviyesinin biraz üstünde. Renk gamutu ve tepki süresi gibi konularda da başarılı. 7.5k civarında alabileceğiniz en iyi 2K monitör. Film ve dizi izlemeyi bu kadar çok seviyorken bütçeyi biraz artırarak G65B almaya çalışın. Aradaki farka kesinlikle değecektir. Kontrast bakımından devasa fark var. Samsung'un yanında Lenovo'nun siyahları gri kalacaktır. Bütçe çıkmazsa Lenovo da üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı