Proboscis
Femtopat
Daha fazla
Merhaba. 2K çözünürlükte 27inç bir monitör almak istiyorum. Forumda diğer konulara da çok fazla göz attım ve seçtiklerimi atıyorum buraya.
Bilgili arkadaşların önerisini ve seçimini merak ediyorum. Şunu al geç şeklinde yazmayın, basitçe nedenini bilmek istiyorum.
Almaya karar verdikten sonra farklı sitelerde taksit seçenekleriyle vs seçim yapacağım, tek siteden atıyorum şimdilik.
Bütçem 12K Max olacak şekilde sınırlı. Aradaki farka değmeyecekse uygun modellere de yönelebilirim. Çoğunlukla rekabetçi oyun oynayan biriyim. Mevcutta VA panel bir monitörüm var ve FPS oyunlarda özellikle ghosting çok rahatsız etmeye başladı. Yorumlar için teşekkürler şimdiden.
www.itopya.com
www.itopya.com
Bilgili arkadaşların önerisini ve seçimini merak ediyorum. Şunu al geç şeklinde yazmayın, basitçe nedenini bilmek istiyorum.
Almaya karar verdikten sonra farklı sitelerde taksit seçenekleriyle vs seçim yapacağım, tek siteden atıyorum şimdilik.
Bütçem 12K Max olacak şekilde sınırlı. Aradaki farka değmeyecekse uygun modellere de yönelebilirim. Çoğunlukla rekabetçi oyun oynayan biriyim. Mevcutta VA panel bir monitörüm var ve FPS oyunlarda özellikle ghosting çok rahatsız etmeye başladı. Yorumlar için teşekkürler şimdiden.
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G4XF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G4XF ITOPYA'da
AOC Q27G42XE 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G42XE 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G42XE ITOPYA'da
Son düzenleyen: Moderatör: