2K 27" monitör tavsiyesi

Bütçe
20.000 TL

alazbegen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, konu başlığında da belirttiğim gibi 2K 27 inç bir monitör istiyorum aklımda Samsung G65B, ASUS TUF Gaming VG27AQML1A, KTC H27E6 modelleri var en yakın olduğum G65B. Rekabetçi oyun çok oynamıyorum Dizi/Film, hikayeli oyun ve arkadaşlarımla birlikte oynadığım oyunlar için renkleri canlı ve iyi aldığıma değecek bir şey istiyorum. OLED kadar bütçem yok, gördüğünüz gibi bütçeme göre ve baktıklarıma göre bu 3 modeli beğendim bunlar dışında da önerilere açığım. Bunlar arasında da neyi neden almam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
OLED'de yaşayabileceğim sıkıntılar nedir? Onlar beni çok geri çekiyor kendinden.

Maalesef öğrenci değilim tanıdığım da yok.

Biraz OLED monitörlere göre kısılmış bir monitör ama fiyatı gayet iyi. Yani bu sorunlar minimuma insede OLED yanığı gibi vesaire araştırabilirsin ama senin isteklerine göre OLED daha iyi olur.

Biraz OLED monitörlere göre kısılmış bir monitör ama fiyatı gayet iyi. Yani bu sorunlar minimuma insede OLED yanığı gibi vesaire araştırabilirsin ama senin isteklerine göre OLED daha iyi olur.

Anladım, yani çoğunlukla yüksek saatler kullanmıyorum ama haftada ortalama 4-5 saat açık kalıyor ekran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı