2K 27'' Monitör Tavsiyesi

IQRI

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda birkaç seçenek var ama detaylı kıyaslama yapamadığım için size danışayım dedim.

Bilgisayarda film izlemeyi, uçan kaçan olmayan, bazen de iki saat uzaklara bakan adamın göründüğü sanat filmlerini de severim. Dönemine damga vurmuş çok bahsedilen IMDb'de hit olmuş, hatta 2000 yılından bu yana bilinen ya da bilinmiyen filmlerin sanırım tamamını izlemişimdir. Haa söyleyeyim Bollywood- Güney Kore sinemasına hala alışamadım. Biliyorum Türkiye'de ikisine bayağı ilgi alaka var. Aamir Khan geldiğinde gördük.

Youtube'da ilgi alanlarıma uygun (Teknoloji, Motosiklet, Sinema, Eğlence...) kanalları düzenli olarak takip etmeyi, (Recep ve Ali'ye selamlar) olmazsa olmaz müzik dinlemeyi çok severim. Özellikle 90'lar favorimdir. Tabii ki bunları karşılayabilecek iyi bir ev sinema sistemine sahibim fakat monitörü değiştirme vaktim geldi de geçti.

Arada Need For Speed, Call of Duty, Medal of Honor yaparım ama o da eskiyi yad edelim diye yoksa bize her yer Ghosting :)

Dolar aldı başını gitti, teknoloji çok pahalı. Bazen diyorum; boş ver eskisiyle ölene kadar git. Bu yüzden hep erteliyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Söylemesi ayıptır para da var ama hala kesin alacağım diyemiyorum. Çok saçma 1 doların 3.7 Türk Lirası etmesi, ekran kartlarının uçması, işlemcilerin içinde güvenlik açığının olduğunu bile bile almak zorunda kalmak, belleklerin fahiş fiyatlara satılması... Hatırlıyorum 2 sene önce 75TL.'ya DDR3 1600 MHz Bellek alıyorduk. Şimdi 8 GB güncel sistem bellek fiyatı 550 TL. Saçmalığın daniskası!

Velhasıl kelam ben bir monitör alabilir miyim? İlla monitörlerin özellikleri bakımından değil, içinde olduğumuz vaziyete göre de tavsiyeniz olursa sevinirim.

Aklımda IPS panel modelleri var. 2.500-3.500 TL verebilirim, benim durumuma uyarsa 4K önerisi de olur. Renk sayısı, renklerin gerçeğe yakınlığı, panelin görüntü kalitesi çok önemli.

1. Viewsonic VP2768 27'' 5ms
  2. Philips 272B7QPJEB 27'' 5ms
  3. Dell UltraSharp U2715H 27'' 8ms
  4. Asus Designo MZ27AQ 27'' 5ms
  5. Asus Designo MX27AQ 27'' 5ms
  6. Samsung Curved Monitör C27H711 27'' 4ms

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı