2K 27" Monitor önerisi

omer8491

Zeptopat
Daha fazla  
10000TL bütçem var ve 2K 27" monitör almak istiyorum. Aşırı derecede rekabetçi oyunlar oynayan birisi değilim ms in 1'den 0.5'e düşmesi çok önemli değil parlaklığı önemsiyorum ve görüntü kalitesini önemsiyorum. Aşağıda attığım 2 tane monitörü beğendim ama tavsiye almak isterim öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
7000TL'ye Lenovo Legion R27QE alın 1.7milyar renk destekliyor sizin attığınız modellerde sadece 16.7milyon var daha fiyat performans bir şey istiyorsanız; https://www.hepsiburada.com/lenovo-....camp15944948818adgr133228666275&gad_source=1

Hocam attığım modellerde 8bit + FRC mevcut 1 milyar rengi desteklediği yazıyor. Ayrıca R27QE modelini araştırmıştım insanlar çokça ışık sızması ve ölü pikselden şikayetlenmişler o yüzden direk elemiştim.

Araştırmalarım sonucu maks 10K bütçe ile MSI G274QPF E2 ile 2 gün önce amazon üzerinden aldım. Dün monitör geldi kurdum ve şu an kullanıyorum fakat 3 tane ölü piksel fark ettim maalesef.
Sanırım iade edeceğim.

Araştırmalarım sonucu maks 10K bütçe ile MSI G274QPF E2 ile 2 gün önce amazon üzerinden aldım. Dün monitör geldi kurdum ve şu an kullanıyorum fakat 3 tane ölü piksel fark ettim maalesef.
Sanırım iade edeceğim.
Ölü pikseller nereden farkediliyor hocam.

Ayrıca tepki süresi 0.5 ms 1 ms den daha iyi sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı