Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Standart Full HD (1920 x 1080)…
www.gaming.gen.tr
28inç 4K. Bunu 4K alsam mı diye düşünürken bulmuştum.
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung odleysey G5 kullanıyorum 27' 144Hz 1ms 2K monitör 32' versiyonuda var memnunum ancak biraz ghosting var oda fazla göz almıyor öneriririm. Gerek yazılımı gerek kalitesi, paneli, renk doğruluğu iyi.
Samsung odleysey G5 kullanıyorum 27' 144Hz 1ms 2K monitör 32' versiyonuda var memnunum ancak biraz ghosting var oda fazla göz almıyor öneriririm. Gerek yazılımı gerek kalitesi, paneli, renk doğruluğu iyi.
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oyunlarda ama 144fps oynayamadıktan sonra 4K almak mantıklı mı? Bu sene 80 90 fps alsam seneye o da düşecek o yüzden 2K monitörlere bakıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Oyunlarda ama 144FPS oynayamadıktan sonra 4K almak mantıklı mı? Bu sene 80 90 FPS alsam seneye o da düşecek o yüzden 2K monitörlere bakıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?