B Berkay KARAKÜTÜK Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Merhaba, ben 2K OLED güzel monitör almak istiyorum. Markası kesin ASUS alacağım. Önerdiğiniz bir monitör var mı?
Merhaba, ben 2K OLED güzel monitör almak istiyorum. Markası kesin ASUS alacağım. Önerdiğiniz bir monitör var mı?
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.697 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #2 Berkay KARAKÜTÜK dedi: Merhaba, ben 2K OLED güzel monitör almak istiyorum. Markası kesin ASUS alacağım. Önerdiğiniz bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Asus monitorler konusunda başarısız bir marka. Panel sorunlar vs. Oluyor. Bütçe nedir?
Berkay KARAKÜTÜK dedi: Merhaba, ben 2K OLED güzel monitör almak istiyorum. Markası kesin ASUS alacağım. Önerdiğiniz bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Asus monitorler konusunda başarısız bir marka. Panel sorunlar vs. Oluyor. Bütçe nedir?
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 9 Ağustos 2025 #3 Yoneistaken dedi: Asus monitorler konusunda başarısız bir marka. Panel sorunlar vs. Oluyor. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum neye göre başarısız dediniz?
Yoneistaken dedi: Asus monitorler konusunda başarısız bir marka. Panel sorunlar vs. Oluyor. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum neye göre başarısız dediniz?
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.697 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #4 martinS dedi: Meraktan soruyorum neye göre başarısız dediniz? Genişletmek için tıkla... Panelleri kalitesiz ve bir kaç ay kullandıktan sonra sıkıntılar oluyor. Muadili olan markalar aynı fiyata daha iyi iş başarıyor.
martinS dedi: Meraktan soruyorum neye göre başarısız dediniz? Genişletmek için tıkla... Panelleri kalitesiz ve bir kaç ay kullandıktan sonra sıkıntılar oluyor. Muadili olan markalar aynı fiyata daha iyi iş başarıyor.
B Berkay KARAKÜTÜK Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #5 Yoneistaken dedi: Asus monitorler konusunda başarısız bir marka. Panel sorunlar vs. Oluyor. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe en fazla 60k
Yoneistaken dedi: Asus monitorler konusunda başarısız bir marka. Panel sorunlar vs. Oluyor. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe en fazla 60k
Piyoxy06 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #6 ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 26.5 inç 360Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör Sürükleyici oyun deneyimi için 360 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms tepki süresi ile 26,5 inç QHD (2560 x 1440) QD-OLED oyuncu monitörü. www.gaming.gen.tr 60k bütçe ne istersen al bütün kriterleri fulle önüne geleni al dostum
ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 26.5 inç 360Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör Sürükleyici oyun deneyimi için 360 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms tepki süresi ile 26,5 inç QHD (2560 x 1440) QD-OLED oyuncu monitörü. www.gaming.gen.tr 60k bütçe ne istersen al bütün kriterleri fulle önüne geleni al dostum
Lyzard Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #7 Yoneistaken dedi: Panelleri kalitesiz ve bir kaç ay kullandıktan sonra sıkıntılar oluyor. Muadili olan markalar aynı fiyata daha iyi iş başarıyor. Genişletmek için tıkla... Panelleri kalitesiz derken? Asus oled panel uretmiyor ki.
Yoneistaken dedi: Panelleri kalitesiz ve bir kaç ay kullandıktan sonra sıkıntılar oluyor. Muadili olan markalar aynı fiyata daha iyi iş başarıyor. Genişletmek için tıkla... Panelleri kalitesiz derken? Asus oled panel uretmiyor ki.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.185 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #8 Lyzard dedi: Panelleri kalitesiz derken? Asus oled panel uretmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Tedarik ettiği paneller iyi değil anlamında söylemiştir belki. Her markada sorun olabileceği için çok da takmamak lazım.
Lyzard dedi: Panelleri kalitesiz derken? Asus oled panel uretmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Tedarik ettiği paneller iyi değil anlamında söylemiştir belki. Her markada sorun olabileceği için çok da takmamak lazım.