2K bütçeye klavye önerisi

Bütçe
2000 civarı

vallanediyem

Decapat
Daha fazla  
Bütçe 2000 civarı klavye önerisi kazım, Monster laptop kullanıyorum W tuşu bilgisayar ısınınca basılı kalıyor. Adana'dayım tek bir tuş için servise TAA Ankara'ya göndermemek için ek klavye kullanmayı düşünüyorum, tuşlar çok sesli olmazsa daha iyi olur normalde membrane düşünüyordum ama yine tuş bozulması gibi bir duruma karşı mekanik daha iyi olur sanırım. Tavsiyeniz var mıdır?

mekanik devri bitti

Mekanik devri bitti

Neye göre bitti? Açıklar mısın? Sen mi bitirdin?

Adam sessiz switch istiyor sen manyetik switch atıyorsun? Mantıklı bir önerin var mı bu konuda? Evet ürün kaliteli biliyorum ama sessiz switch isteyen birisine manyettik switchli klavye atmak da saçma.

Neye göre bitti? Açıklar mısın? Sen mi bitirdin?

Yanlış izah ettim öncelikle özür dilerim. Mekanik switch üreten firmalar teknolojinin gerisinde kaldılar eğer ki FPS oyunları oynuyorsa(Valorant, CS.) Tepkime süreleri daha düşük ve aynı anda basabildiğin tuş sayısı daha fazla başka özelliklerde var tabii ki.

Bence şuan en mantıklı klavyelerden biri Fun 60 Max kesinlikle alınacak güzel bir klavye ancak alıcaksanız max olanı alın nedeni ise,Akko Fun 60 Max' in diğer klavyelere göre daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000mah bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8k hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8k ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye gaming gen tr de sadece 2300tl şuanda alınabilecek en f/p kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum :AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Kime göre neye göre bitti manyetik Switch'in inanılmaz bir artısı yok.
Manyetik olmasına göre çok sesli bir klavye değil açıkçası.

Kime göre neye göre bitti manyetik Switch'in inanılmaz bir artısı yok.

Elbette alınmaz değil ama mekaniklere göre daha bu fiyata kötü bir klavye değil.

Mekanikler çoğu zaman manyetiklerden daha iyi. Manyetikler daha yeni yeni çıkmaya başladığı için birçoğunda switch problemleri var. Bazıları hemen bozulabiliyor. Bu bütçede manyetik tercih edilmez şahsen. Giriş seviyesi çünkü. Sağlam bir manyetik almak içinmin 4K gerek.

Ha bu arada Fun 60 yerine Ace 60 daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…