2K çözünürlük için hazır sistem önersi

Enes KAYADELEN

Hectopat
Hazır sistem almayı düşünüyorum, güvenilir site olduğu sürece istediğiniz siteyi söyleyebilirsiniz, genel olarak oyun için kullanacağım o yüzden oyun performansı iyi bir PC almak istiyorum almayı düşündüğüm monitör 2K monitör olacak yani kartlar 2K da sorun çıkarmayan kartlar olmalı, benim aklımda 3070 ve 6800 XT var, ama 3070 8 GB VRAM olduğu için 2K da sorun çıkartır gibime geliyor bu ekran kartları haricinde farklı hazır sistemler önerebilirsiniz, bütceyi 30 bin TL olarak belirledim bunun altına inebilir veya cüzzi miktarda üstüne çıkabilirsiniz, oyun odaklı olacak beni uzun yıllar üzmeyecek bir sistem istiyorum.

30k fiyata monitör dahil mi, kasayı hallettikten sonra mı monitöre bakacaksınız?

Sadece kasa için olduğunu varsayaraktan şunu önereyim:

Ekran kartı tarafında özelleştirmeden "INNO 4060 Ti 16 GB" versiyonu ile 29.500TL gibi bir fiyata geliyor. 2K 144FPS için güzel sistem bence.

Not: Ben geçen sene sistem almıştım sizle benzer şekilde 2K 144FPS için monitör ve kasa topladım, 3060 Ti almıştım ben, şimdi alacak olsam önerdiğime benzer alırdım herhalde.

XFX sıkıntılı marka onun dışında bir sorun yok. Alternatiflerini atacağım.

Monitör dahil 30k mı?

RX 6800 XT'nin çoğu sitede stoğu yok. O yüzden NVIDIA tercih edebilirsiniz. Sadece attığım sitede adam akıllı buldum RX 6800 XT'yi

RX 6800 XT'nin çoğu sitede stoğu yok. O yüzden NVIDIA tercih edebilirsiniz. Sadece attığım sitede adam akıllı buldum RX 6800 XT'yi
34k'ya 4070 sistem var tebilonda

Monitörü de bunu alsa

42k'ya mis gibi sistem. Bütçesi yeterse tabii.

Monitör dahil değil.

Monitör dahil 30k mı?

Hayır monitör dahil değil.

Kasa güzel ama özelleştirme kısmında RAM yükseltmesi mevcut değil, ayrıyeten RAM almam lazım buna uygun RAM'lerin fiyatları ne kadar, sistemde 32 GB RAM olmasını istiyorum, şu an kullandığım sistem de 8 GB RAM var ve cidden oyunlarda çok problem çıkartıyor o yüzden RAM'i 16 değil de 32 olacak şekilde düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam 1200e falan bulursunuz 16gb ram.

RX 6800 XT'nin çoğu sitede stoku yok. O yüzden NVIDIA tercih edebilirsiniz. Sadece attığım sitede adamakıllı buldum RX 6800 XT'yi.

Evet stoklar genelde bitmiş oluyor çoğu sitede, ve aklıma takılan şey genelde AMD ekran kartı kullanan kişiler yazılımsal olarak sıkıntı yaşıyormuş, bu da beni tedirgin etti çünkü NVIDIA tarafında şu ana kadar herhangi yazılımsal sorunum olmadı şu an 1650 Ventus ekran kartım var ve hiç arıza çıkarmadı bu yüzden aslında NVIDIA niraz bana yakın geliyor, bir de DLSS ve RTX olması benim için daha iyi olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…