2K GSync Monitör Önerisi

2K Gsync 1ms 144 Hz-165 Hz monitör önerisi yapar mısınız? Özellikle online oyunlar için kuruyorum sistemi ve oyunların görsel efektinin canlı güzel olması önemli benim için... Bütçe olarak da 4 bine kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlı renkler ve dell 2716 önerisi ? Monitörü kullanırken acaba benim monitörde mi sorun var demiştim sanki ekrana şeffaf bez koymuşlar gibi berbattı renkler. 2k olan Samsung C27HG70, 144 hz ve hdr bir monitör iyi seçim olacaktır.

Canlı renkler ve dell 2716 önerisi ? Monitörü kullanırken acaba benim monitörde mi sorun var demiştim sanki ekrana şeffaf bez koymuşlar gibi berbattı renkler. 2k olan Samsung C27HG70, 144 hz ve hdr bir monitör iyi seçim olacaktır.

Bende o dell marka konusunda bir kararsızlık içerisine girmiştim hocam bu yorumundan sonra düşünmüyorum dell monitör... Fakat Samsung C27HG70 önerdiğiniz modelde gsync bir model değil zannedersem freesync.

Bu monitörün görseli güzel mi soluk olmasın istiyorum asus monitörler mesela çok canlı, daha önce pek duymadım bu monitörü birde 27'' felan olsaymış çok daha iyi olurmuş...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı