A AlperenAziz4242 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #11 RAM önemli değil ekran kartı lazım sana.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 14 Haziran 2024 #12 Pate dedi: Hocam kaç FPS veriyor? Genişletmek için tıkla... Uygulamada ne gördüğüme bakın: "Technopat" 10000 TL'ye ekran kartı önerisi Şu konu bana ait. Bana da bu ekran kartını buradan birisi önermişti. Pate dedi: Hocam kaç FPS veriyor? Genişletmek için tıkla... Steam Oyunlarında FPS Sayacı Nasıl Açılır? Bu yazımızda Steam üzerindeki oyunlarda FPS göstergesini nasıl aktifleştireceğimizi anlatıyoruz. Oyun içinde aldığımız kare sayısı değerleri bazı www.technopat.net Tamamdır, bugün oyuna girince FPS değerlerine bakacağım.
Pate dedi: Hocam kaç FPS veriyor? Genişletmek için tıkla... Uygulamada ne gördüğüme bakın: "Technopat" 10000 TL'ye ekran kartı önerisi Şu konu bana ait. Bana da bu ekran kartını buradan birisi önermişti. Pate dedi: Hocam kaç FPS veriyor? Genişletmek için tıkla... Steam Oyunlarında FPS Sayacı Nasıl Açılır? Bu yazımızda Steam üzerindeki oyunlarda FPS göstergesini nasıl aktifleştireceğimizi anlatıyoruz. Oyun içinde aldığımız kare sayısı değerleri bazı www.technopat.net Tamamdır, bugün oyuna girince FPS değerlerine bakacağım.