2K için 27/32" monitör önerisi

Samet2644

Decapat
Daha fazla  
Samsung G5 modelini almayı düşünüyorum. 5500TL sınırım var, LoL, Valorant gibi rekabetçi oyunları da hikayeli oyunları da oynuyorum. Kaç inç alacağıma karar veremedim, 27,32 inç arasında kaldım. Masayla aramda 70-80 santim uzaklık var. Hangi monitör bana daha uygun olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum. (5500 TL daha iyi monitör varsa link atabilirsiniz)

Son düzenleyen: Moderatör:
LOL ve Valorant oynuyorsan Hz değeri önemli. O fiyat aralığında 240Hz monitörler var ama hepsi FullHD. Hikayeli oyunlarda ise Hz çok önemli değil 2K monitör alırsan görsel olarak daha iyi olur FullHD'ye göre.
Samsung G5 modelini almayı düşünüyorum. 5500TL sınırım var, LoL, Valorant gibi rekabetçi oyunları da hikayeli oyunları da oynuyorum. Kaç inç alacağıma karar veremedim, 27,32 inç arasında kaldım. Masayla aramda 70-80 santim uzaklık var. Hangi monitör bana daha uygun olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum. (5500 TL daha iyi monitör varsa link atabilirsiniz)

LoL ve Valorant oynuyorsan Hz değeri önemli. O fiyat aralığında 240Hz monitörler var ama hepsi Full HD. Hikayeli oyunlarda ise Hz çok önemli değil 2K monitör alırsan görsel olarak daha iyi olur Full HD'ye göre.

Sadece rekabetçi oyun oynamayacağım için 2K tercih ettim. Hem 144 hz rekabetçi oyunlarda yeterli olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı