2K için 6800 XT vs 6900 XT

leaden_viever

Decapat
Arkadaşlar merhaba ben 2.elden ekran kartı alacağım 2K için kart arıyorum saf kas gücü benim için önemli FSR DLSS gibi teknolojilerle ilgilenmiyorum. Bu iki kartı güzel buldum oyun testlerinde neredeyse aynı performansı veriyor ama kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.

Fiyatları nedir kartların? 6900xt daha iyi bir kart.

1440p'de darboğaz olmaz, 1080p'de kullanmanı "tavsiye etmem". 6900xt'ye 16bin üstü bir para verme, 12k'ya temiz 6800xt bulursan al geç.

İkisinde almayın hocam 16k ya Sıfır RX 7800 XT var:
Asya Bilgisayar güvenilir bir satıcı size sıkıntı çıkarmaz

FSR gibi teknolojiler ile ilgilenmediğini söylemiş konu sahibi o yüzden 6900 XT daha mantıklı olur.
Hocam 7000 serisinin Driverları daha rahat o yüzden dedim hem güncellik iyidir

Hocam aynı satıcının RX 6800 XT ilanı var hem de 10k bunu alırım yanına da güzel bir monitör alırım daha mantıklı.
Dikkat ederseniz 6800xt 2.el attığım ise sıfır kapalı kutu, ama dediğinizde oldukça mantıklı, bütçenize göre almanız daha iyi olur

10k ya 1 sene önce gaming x trio 6800xt almıştım taş gibi kart gerçekten o eskiden olan wattman sorununu bir kez bile yaşamadım. Memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…