2K İçin GTX 1080 vs GTX 1080 Tİ

Fırat Yapıcı

Megapat
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba arkadaşlar. 2K 144 HZ monitörüm ve 7700K işlemcim var. Sizce hangi ekran kartını almalıyım? Şu an GTX 1080 sahibiyim ve garantide. İade çıkarsa elim de 3000TL'lik çek olarak ve tekrardan ucuz fiyatlı bir GTX 1080 mi alayım yoksa 400-500 TL koyup GTX 1080Tİ FE mi alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade çıkarsa kesinlikle AMD'nin VEGA mimarili kartlarını bekle. O kadar para vermişken hem daha güncel, hemde HBM2 bellekli bir ekran kartına sahip olursun. Ayrıca referans tasarımlı ekran kartı almanı tavsiye etmem.

Aynen @Silinen üye 'nunda dediği gibi eğer para elinize geçerse bekletin. Bakınız rx500 seriside çıktı. Şuan gelecek olan VEGA olacaktır. Ve yüksek bit değerlerine sahip 16GB bir karta sahip olabilirsiniz. Sonra pişman olmamak adına.

İade çıkarsa, FE'ye bulaşma. Özel tasarım modelleri bekle. Hiç olmadı VEGA'yı bekleyebilirsin.

1080 aldım. 1080 Ti özel soğutmalı beklemedim. Bence FE almayın.

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce MSI'dan aradılar. Karta iade çıkmamış. CW seviyesi yüksek deyil diye iade çıkarmadılar. Bana sizi madur etmemek için isterseniz tamir görmemiş başka bir ikinci el gönderelim diyorlar. Ben de gerek yok kendi kartımı gönderin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…