Disaster00
Centipat
Daha fazla
Kule tipi soğutucu yeterli olur mu dersiniz? Son 2 gündür inceliyorum da herkes sıvı soğutucu olmazsa olmazmış gibi lanse ediyor. Kule tipi soğutucu yeterli oluyorsa model önerebilir misiniz?Attığınız sistem gayet iyi ve fiyatı uygun, ramleri 16 gb ram yeterli fakat 32 olursa da kötü olmaz. Ek olarak bir tane kule tipi soğutucu satın alın işlemci için. Yalnız monitörde istemişsiniz ama attığınız sistem tek başına 40 zaten. Monitör hariç 40 bin ise ,
Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlara bakabilirsiniz.
7500F için konuşuyorsak gayet yeterli hocam.Kule tipi soğutucu yeterli olur mu dersiniz? Son 2 gündür inceliyorum da herkes sıvı soğutucu olmazsa olmazmış gibi lanse ediyor. Kule tipi soğutucu yeterli oluyorsa model önerebilir misiniz?
Bilgisayar 40 bin civarında olur monitöre de 10 bin civarında veririm diye düşünüyorum.
AOC monitör aslında tam istediğim gibi duruyor asansörü var 27" IPS 180Hz. Bunun yorumlarını inceleyeceğim.
Tavsiye için teşekkürler, dün bu monitörü satın aldım. Pazar günü Vatan'dan teslim alacağım umarım bir sorunla karşılaşmam.ASUS TUF Gaming VG27AQML1a, sistem konusunda bir şey diyemicem tercih ve bütçe işi ayrıca dünya kadar site ve kampanyalar oluyor takibi zor gerçekten.
Tavsiye için teşekkürler, dün bu monitörü satın aldım. Pazar günü Vatan'dan teslim alacağım umarım bir sorunla karşılaşmam.
6 yıllık laptopum artık ömrünü tamamladı sayılır yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum.
2K Ultra ayarlarda hikayeli oyunları rahat rahat oynayabileceğim bir sistem almak istiyorum. Biraz hazır sistemlere bakındığımda 40 bin TL civarında RTX 4070 Super'li ve Ryzen 5 7500F'li sistemler buldum.
Bunun RAM'ini Dual yapmak istiyorum ancak 2x8 yeterli olur mu yoksa 2x16 mı yapmalıyım?Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
Sistemimi ileride güncellerim diye düşünüyorum RTX 5000 serisi ile değil de 6000 serisi çıktığında yeni bir ekran kartı ve işlemci alarak güncellemek istiyorum aynı zamanda RAM'lerin ve anakartın yeterli olup olmayacağını bilmiyorum.
Kısaca genel olarak şu anda 2K rahatça oynatacak ileride de güncelleyebileceğim bir sistem istiyorum. Bütçem 40bin TL civarında 50'ye kadar çok da zorlayamam. Sistem önerilerinizi bekliyorum.
Çok haklısın ancak işlemci yükseltmesi yapıldığında zorunlu olarak sıvı soğutma satın almamı istiyor buradan. Bundan dolayı yapmak istemedim.Bence en azından işlemcini 7600 yap dahili grafik birimi ile gelsin ekran kartın servise falan giderse en azından boşta kalmazsın +250tl verilir