Alpha DRD Kilopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı 11 Temmuz 2023 #1 Fiyatı 500$ altında, IPS panel 2K bir monitör arıyorum. Tasarım ve oyun için kullanabileceğim dahili hoparlöre sahip monitör önerileriniz var mı?
Fiyatı 500$ altında, IPS panel 2K bir monitör arıyorum. Tasarım ve oyun için kullanabileceğim dahili hoparlöre sahip monitör önerileriniz var mı?
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Temmuz 2023 #2 Alpha DRD dedi: Fiyatı 500$ altında, IPS panel 2K bir monitör arıyorum. Tasarım ve oyun için kullanabileceğim dahili hoparlöre sahip monitör önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışından mı Türkiye'den mi alacaksınız?
Alpha DRD dedi: Fiyatı 500$ altında, IPS panel 2K bir monitör arıyorum. Tasarım ve oyun için kullanabileceğim dahili hoparlöre sahip monitör önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dışından mı Türkiye'den mi alacaksınız?
Alpha DRD Kilopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tasarımcı 11 Temmuz 2023 #3 Sad Frog dedi: Yurt dışından mı Türkiye'den mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den ,kur yerinde durmadığı için bütçeyi dolar olarak verdim.
Sad Frog dedi: Yurt dışından mı Türkiye'den mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den ,kur yerinde durmadığı için bütçeyi dolar olarak verdim.
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Temmuz 2023 #4 Alpha DRD dedi: Türkiye'den ,kur yerinde durmadığı için bütçeyi dolar olarak verdim. Genişletmek için tıkla... VA panel olmasına rağmen motion blur ve ghosting seviyesi az olan şu modeli önerebilirim. AOC Agon AG275QXN/EU Monitör AOC Agon AG275QXN/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com IPS olarak önerim şunlardır: Dell G3223D Monitör Dell G3223D Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Gigabyte M27Q Monitör Gigabyte M27Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Alpha DRD dedi: Türkiye'den ,kur yerinde durmadığı için bütçeyi dolar olarak verdim. Genişletmek için tıkla... VA panel olmasına rağmen motion blur ve ghosting seviyesi az olan şu modeli önerebilirim. AOC Agon AG275QXN/EU Monitör AOC Agon AG275QXN/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com IPS olarak önerim şunlardır: Dell G3223D Monitör Dell G3223D Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Gigabyte M27Q Monitör Gigabyte M27Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com