2K IPS 27" Monitör Tavsiyesi

Grup Teorisi

Yoctopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar,

Yeni bir monitör arayışındayım. Ağırlıklı olarak hikayeli ve grafiği yüksek oyunlar oynuyorum (örneğin: Cyberpunk 2077, RDR2 gibi), bu yüzden görüntü kalitesi ve akıcılık benim için önemli.

Monitörden beklentilerim şu şekilde:
  • Çözünürlük: 2560 x 1440 (2K)
  • Panel tipi: IPS (renk doğruluğu ve görüş açıları önemli)
  • Ekran yenileme hızı: En az 165Hz
  • Sync teknolojisi: FreeSync ve G-Sync desteği (tercihen ikisini birden destekleyen modeller)
  • Ekran boyutu: Maksimum 27 inç (daha büyüğü masaya uymayabilir)
  • Bütçe: Maksimum 10.000 TL

Bu özelliklere uygun önerebileceğiniz model(ler) var mı? Kullandığınız ve memnun kaldığınız bir model varsa duymak isterim.

Şimdiden teşekkür ederim!

Hepsiburada dan R27QE alın güzeldir.
Dhaa uyguna birşey olsun diyorsanız Pckolik.com.tr den MSI MAG 275QF alın, fiyatı R27QE ile aynı ama iyzico+parolapara kullanırsanız 1-1.5k ucuza gelir

Bütçene uymayan kullandığım MsiG27QPF var fiyatı en son 15 - 16 idi ben 9 bin tl ye almıştım geçen sene seçimden bir gün önce sonrasında fırlamıştı

Hepsiburada dan R27QE alın güzeldir.
Dhaa uyguna birşey olsun diyorsanız Pckolik.com.tr den MSI MAG 275QF alın, fiyatı R27QE ile aynı ama iyzico+parolapara kullanırsanız 1-1.5k ucuza gelir
Herhangi bir kronik problemi var mı? Ayrıca, cihaz konusunda bir problem yaşarsam iade almak konusunda bana zorluk çıkarırlar mı?
Listeme ekledim, teşekkürler.
Bütçene uymayan kullandığım MsiG27QPF var fiyatı en son 15 - 16 idi ben 9 bin tl ye almıştım geçen sene seçimden bir gün önce sonrasında fırlamıştı
Ürün stokta gözükmüyor.

Rica ederim. Lenovo modelini ben önermiyorum, zira kalite kontrolü çok berbat olduğu için ölü piksel ve ışık sızması sorunlarıyla bayağı uğraşırsınız. Dell de böyle bir durum yok, hatta fazladan 1 yıl toplam 3 yıl garanti bile veriyorlar ve TR servisi bayağı başarılı Dell'in.

Bu konuda aslında satıcı önemli diye düşünüyorum. Genelde monitörlerdeki problemler fabrikasyon hatası kaynaklı olduğu için, başvurular genellikle iade veya değişim şeklinde oluyor. Açıkçası, yukarıdaki özellikleri nedeniyle Lenovo daha cezbedici görünüyor. Hepsiburada’nın ürünü kendisinin satıyor olması da bir avantaj. Şu anki kanaatim Lenovo üzerinde yoğunlaşıyor; ancak daha iyi bir öneri olursa fikrim değişebilir.

Herhangi bir kronik problemi var mı? Ayrıca, cihaz konusunda bir problem yaşarsam iade almak konusunda bana zorluk çıkarırlar mı?

Ürün stokta gözükmüyor.
İkiside 2k monitörler içinde oldukça kaliteli modeller, arkadaşın attığıda zaten söylediğim R27QE modeli, Hepsiburada iade ve değişim gibi şeylerde zaten oldukça güvenilirdir, pckolikte iyi bir satıcıdır. Ama bence Hepsiburada dan R27QE almak daha iyi olur. Daha bu sabah mousepad için değişim talep ettim, 5 saat içinde talebi onaylayıp iade kargo kodu yolladılar (ocakta almıştım ürünü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…