2K IPS 27" Monitör Tavsiyesi

Önerinizden yola çıkarak sipariş verdim. Daha sonra kısa ve uzun vadeli deneyimlerimi yazacağım.

Eki Görüntüle 2494840Önerinizden yola çıkarak sipariş verdim. Daha sonra kısa ve uzun vadeli deneyimlerimi yazacağım.
Hayırlı olsun hocam, ölü piksel vb. Bir sıkıntı çıkarsa ilk 15 gün direkt iade hakkı var zaten Hepsiburadada. Daha ileri zamanlarda sıkıntı çıksa bile yine çok güzel ilgileniyorlar

Teşekkür ederim.

Daha iyileri sizin olsun, tekrardan teşekkürler.
Geldikten sonra görüşlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur hocam, yazın bende 7800 XT veya 9070 XT tabanlı sistem toplayacağım ve monitör olarak yukarıda attığım iksisinden birini almayı düşünüyorum, ilk elden kullanacak olan sizin görüşlerinizi duymak isterim

Elbette, ürün elime ulaştıktan ve bir süre deneyimledikten sonra izlenimlerimi sizinle paylaşırım. Geri bildirimlerimin sistem toplama sürecinizde faydalı olmasını umarım. Şimdiden başarılar diler, ihtiyaç duymanız halinde her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…