Merhaba,
RTX 3080 için bir 2K monitör bakıyorum tabii ki G-SYNC destekli.
Ölü pixel, ghosting veya ışık sızması en çok tedirgin olduğum şeydir.
HDR özelliği olsun istiyorum. Tercihen HDR400>HDR10>HDR ready.
Bazı monitörlerde yüksek Hz de çalışınca HDR devre dışı falan kalıyormuş onu da istemiyorum.
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Attıklarınız sundukları özelliklere göre gereksiz pahalılar. Önerdiğim ürün daha uygun fiyata muadil, yer yer daha iyi özellikler sunuyor. Paneli kaliteli, renkleri canlı. Henüz bu ürünle sorun yaşayana denk gelmedim.
Ayrıca birçok monitorün aksine 2 adet UsB 3.0 portuna da sahip.
MSI monitörlerde ölü piksele daha çok rastlanıyor gözlemlediğim kadarıyla. Ayrıca aynı markanın farklı bir monitörün kullanmıştım, malzeme kalitesi bu kadar ödedikten sonra tatmin etmeyebilir.
MSI monitörlerde ölü piksele daha çok rastlanıyor gözlemlediğim kadarıyla. Ayrıca aynı markanın farklı bir monitörün kullanmıştım, malzeme kalitesi bu kadar ödedikten sonra tatmin etmeyebilir.
Oldukça iyi bir model ama Gigabyte ile arasındaki fark en fazla 1500₺ eder. Fazlası boşa para. Yan yana koysan hangisi daha iyi karar veremezsin belki de.