2K IPS monitör önerisi

Bütçe
10000

shregar

Centipat
Daha fazla  
Monitör
MSI G274QPF E2 27"
Biraz araştırdıktan sonra şu an için almayı düşündüğüm monitör bu fakat kronik sorunları vs. var mıdır kullanan birisi tavsiye eder mi?
Bu fiyat civarlarında aşağı yukarı aynı özelliklere sahip başka önerebileceğiniz monitör var mıdır?
Genelde Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum ama her tarzda oyunlar oynayabiliyorum. FPS için genelde 24 inç öneriyolarlar ama 27 almak istiyorum her şekilde kullanım sağlayabilmek için ona göre önerileriniz olursa sevinirim.

IPS değil ama bu bütçedeki tüm IPS panelleri rahatça geçer. 15K'ya alacağın monitör de G65B kadar performans verir.

IPS değil ama bu bütçedeki tüm IPS panelleri rahatça geçer. 15K'ya alacağın monitör de G65B kadar performans verir.
normalde videolarda ve çevremdeki arkadaşlarımın hepsi va panel alıcağına ıps panel al diyolar ama daha iyi olmaz mı

normalde videolarda ve çevremdeki arkadaşlarımın hepsi va panel alıcağına ıps panel al diyolar ama daha iyi olmaz mı
IPS > VA algısı firmaların ürettikleri VA panellerin genellikle kalitesiz olmasında kaynaklanıyor. Ama attığım monitörün bu durumla alakası yok.

240 hz e çıkabileceksen al 2k da bende rx 6900 xt var 2k ultrada AAA oyunlar 120 140 fps veriyor
çok fazla hikayeli oyunlar oynamıyorum dediğim gibi çoğunlukla rekabetçi tarzda oyunlar ve onlarda da 240 fps üzerinde alıyorum ondan yana sorun olmaz sadece takıldığım nokta yakın bi arkadaşım kesinlikle va önermiyor diğer arkadaşta g6 va panelde olsa iyidir diyor o nokta da kafam karıştı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı