Yusuf Efe Aydemir
Centipat
Daha fazla
- Monitör
- ViewSonic Omni VX2780J-
Oyun oynarken kullanmak için 2K IPS monitör almak istiyorum, aşağıdaki monitör hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Rekabetçi oyunlara odaklı değilim, benim için önemli olan yenileme hızı değil görsel kalite.
www.akakce.com
Ayrıca 2K yerine 4K monitör almayı düşündüm ancak sistemimin yeterli olacağını düşünmüyorum, 4K monitör önerir misiniz? Önerir iseniz tavsiye ettiğiniz bir model var mı?
Kullandığım cihaz:
www.gaming.gen.tr
Rekabetçi oyunlara odaklı değilim, benim için önemli olan yenileme hızı değil görsel kalite.

ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ayrıca 2K yerine 4K monitör almayı düşündüm ancak sistemimin yeterli olacağını düşünmüyorum, 4K monitör önerir misiniz? Önerir iseniz tavsiye ettiğiniz bir model var mı?
Kullandığım cihaz:

HP Victus 16-S0015NT Gaming Laptop (7Z586EA)
Güçlü AMD işlemci, modern grafik kartı ve yüksek bellek kapasitesi ile en iyi oyun performansına ulaş.