Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
IPS şart değilse bunu öneririm VA panel ama çoğu aynı bütçedeki IPS monitörleri tokatlıyor.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rehber: ASUS TUF VG27AQML1A alınır mı?
Panel bilgisi BOE markasına ait ME270QHM-NF1 panelini kullanıyor. Bu panel oxide tft panel yapısına sahip, çoğu monitör a-si tft panel kullanır. Oxide tft daha kaliteli bileşenlerden oluşur, güç tüketimi daha düşüktür vs üst seviye modellerde kullanılan bir panel türü. Kendinden 240hz bir panel...www.technopat.net
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fiyatına göre bence iyi. Şu fiyat da alınması mantıklı.Alınmaz kalitesiz bir marka o fiyatlarda bu daha mantıklı olur.
KTC H27T22C Monitör
KTC H27T22C Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Fiyatına göre bence iyi. Şu fiyat da alınması mantıklı.
Jamesdonkey Epic Q40 27" 0.5 Ms 180 Hz QHD Fast IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Jamesdonkey Epic Q40 27www.n11.com Renk gamutu mükemmel, parlaklık iyi duruyor. Kontrast oranı IPS monitörler de olan seviye de sadece.Rehber: En ucuz 2K 180Hz PPS monitör olan James Donkey Epic Q40 nasıldır?
İlk olarak sadece bu monitör özelinde beğendiğimi, markayı ve diğer ürünlerini çöp olarak bulduğumu söylemek istiyorum. Normalde bu tarz markaların ürünleriyle alakalı konu açmıyorum. Sadece 2.defa böyle bir konu açıyorum. Normalde açmam ama nadirende olsa F/P ürünler çıkabiliyor. Konusunu açtım...www.technopat.net
Bu üründe yapmışlar.Renk gamutu kontrast oranı iyi olabilir ona bir şey demedim zaten ama marka güven vermiyor garanti konusunda mağdur olunabilir ayakları da çok dandik gözüküyor.
Aldım 1 tane bile pixel çıkmadı bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.Renk gamutu kontrast oranı iyi olabilir ona bir şey demedim zaten ama marka güven vermiyor garanti konusunda mağdur olunabilir ayakları da çok dandik gözüküyor.
Ayrıca konu sahibinin bütçesi daha üst seviyelerde bunu almak mantıksız kalır G65B gibi cihazlar varken.
Bu üründe yapmışlar.
Aldım 1 tane bile pixel çıkmadı bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.
Hocam her markada var.Sizde çıkmadı diye başkasında çıkmayacak diye bir şey yok şans işi tamamen.Eki Görüntüle 2572714