2K IPS monitör önerisi

Bütçe
8000-12000

Xerneas12

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo 15IRH8
i5 12450H-RTX3050 6Gb 15.6-W11
4K IPS panelmin 144Hz ve 27+ inch monitör arıyorum.
Bunlara bakıyorum başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Şu anda oyun için zaten 240Hz 24 inch bir monitörüm var diğerini daha cok film veya hikayeli oyunlar için arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

IPS şart değilse bunu öneririm VA panel ama çoğu aynı bütçedeki IPS monitörleri tokatlıyor.

ASUS TUF 180 Hz 2K IPS monitörden Samsung G65B'ye geçtim ve kesinlikle ama kesinlikle G65B çok daha iyi. Eğer bütçe yetiyorsa hiç düşünmeden Samsung alınmalı.

Hele dizi film ve hikayeli oyunlar için biçilmiş kaftan zaten. 32 inç modelini almak lazım ama 27 inçte curve biraz rahatsız ediyor.

Fiyatına göre bence iyi. Şu fiyat da alınması mantıklı.
Renk gamutu mükemmel, parlaklık iyi duruyor. Kontrast oranı IPS monitörler de olan seviye de sadece.

İfadeler: kxy

Renk gamutu kontrast oranı iyi olabilir ona bir şey demedim zaten ama marka güven vermiyor garanti konusunda mağdur olunabilir ayakları da çok dandik gözüküyor.
Ayrıca konu sahibinin bütçesi daha üst seviyelerde bunu almak mantıksız kalır G65B gibi cihazlar varken.

Renk gamutu kontrast oranı iyi olabilir ona bir şey demedim zaten ama marka güven vermiyor garanti konusunda mağdur olunabilir ayakları da çok dandik gözüküyor.
Bu üründe yapmışlar.

Aldım 1 tane bile pixel çıkmadı bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.

Bu üründe yapmışlar.

Aldım 1 tane bile pixel çıkmadı bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.

Sizde çıkmadı diye başkasında çıkmayacak diye bir şey yok şans işi tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…