2K kulaklık önerisi

Swec

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600 rtx 5070 asus b650 32gb cl 32 ram 1tb 6000/4000 ssd
Anakartım Gigabyte'nin H410M-H V3 modeli.
Bu ikisi arasındayım ve kulaklığın kablosu beni çok rahatsız ediyor. Hep koltuğa filan takılıp düşüyor ama doğal olarak 2K'ya güzel kablosuz yok derseniz de hangi kablolu kulaklığı alim?

Anakartım Gigabyte'nin H410M-H V3 modeli.
Bu ikisi arasındayım ve kulaklığın kablosu beni çok rahatsız ediyor. Hep koltuğa filan takılıp düşüyor ama doğal olarak 2K'ya güzel kablosuz yok derseniz de hangi kablolu kulaklığı alim?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,321865938.html bunu öneririm hocam.

Birkaç aydır H7 kullanıyorum şu an herhangi bir sıkıntısını görmedim sadece sarjı azaldığı zaman sesi robotlaşıyor arada bir yapıyor sadece. +padleri çok rahat ses güzel memnun eder - 4-5 metreyi gecince ses kesilmeye basliyor.

Hepinize teşekkür ederim çok kararsızım fuxi h7 kullananlarında yarısı beğeniyo yarısı beğenmiyo ben kulaklığın kablosundan çok rahatsızım ondan dolayı fuxi denicem onu beğenmezsemde fifine denicem fifine galiba bilindik markada değil ilkkez duydum ama önerdiyseniz güzeldir tekrardan teşekkürler almayı düşünen olursa 3 gün sonra sipariş edicem gelince ilk görüş nasıl yazarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı